התנצחויות ותסכול בזוגיות

תאריך פנייה: 16.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עדי
חיי נישואים
16.12.2006 • 22:35

שלום
!אני ובעלי נשואים 3 חודשים ובסך כל אנו 6 שנים יחד.כמו כל זוג היו לנו עליות וירידות אבל משום מה מאז שנישאנו אנו לא מפסיקים לריב,בקושי מדברים,בעלי טוען שאני חונקת אותו ושהוא מרגיש שהוא בבית סוהר-דבר שאין לו כל בסיס כי אף פעם הוא לא טען את זה ומאז שהתחתנו הוא חוזר על זה,טענה שלפי דעתי באה מהסובבים אותו ומפחד שלו שזה באמת יקרה(פחד שבא בעקבות גירושי הוריו).מבחינתו זה שהוא יוצא וחוזר ב7 בבוקר ואני מתפוצצת מדאגה זה חונק אותו...אני מרגישה שאנו מתרחקים דבר שגורם לי להיות מדוכדכת שמשפיע על כל מהלך החיים שלי.אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואם כדאי לפעול בדרך כולשהי...דרך אגב אין לנו ילדים.סליחה על המכתב הארוך אודה לך אם תגיב למכתבי

ד"ר אורן חסון
התנצחויות ותסכול
18.12.2006 • 02:10

עדי יקרה,
עושה לי רושם שהאמת היא באיזה שהוא מקום באמצע. כלומר, אם זה הרגל שלו לחזור מאוחר, אז אולי צריך להדאיג אותךמההוא עושה שם, אבל פחות אם קרה לו משהו. ולכן לא ברור לי אם החרדות שלך מוגזמות או לא. לא ברור לי גם מדוע הוא יוצא בלילות, ואם זה לצרכי עבודה או בילוי, וכמה פעמים הוא עושה זאת בשבוע. אבל בכל מקרה, ההתנצחויות שלכם מראות על תסכול. אני חושב שהוא בעיקר שלך, אבל יש לשניכם בעיית תקשורת, ואתם לא מצליחים לגשר נכון על קונפליקט של אינטרסים. קונפליקטים כאלהתמידקיימים בזוגות, והשאלה היא בעיקר איך מטפלים בהם. אני ממליץ לכם ללכת ליעוץ זוגי, כי הבעיות עמוקות מכדי שאפשר יהיה לפתור אותן בדיאלוג פשוט כאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083