התנסות זוגית: הבנת הסיבות וההתמודדות

תאריך פנייה: 25.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מסתורי
לא יודע מה לעשות וחייב כיוון
25.01.2012 • 12:42

שלום
אני בן 24 ויש לי חברה כבר 5 שניםהקשר בינינו טוב ועברנו הרבה דברים ביחד ... קשים וקליםהבעיה מתחילה מזה שטסתי עם חברים לחודשיים לארה"ב . אני והחברה החלטנו שניקח הפסקה וכל אחד יעשה מה שהוא רוצהחזרתי לא מזמן לארץ וכשדיברנו היא סיפרה לי שהיא הייתה חודש אחרי שטסתי עם מישהו באופן חד פעמי ( שכבו ) ובטח פה ושם נשיקות .. זה כל מה שהיא מספרת לי.מאז שהיא סיפרה לי אני לא מפסיק לחשוב על זה ולא יודע מה לעשות אם להמשיך את הקשר או לא , אני תמיד חושב על זה שהיא הייתה איתו ועל זה שמישהו אחר נגע וזה נראה לי מוזר לגמרי. למרות שגם אני לא הייתי צדיק והייתי עם משהי אבל זה רק כי לפניה לא הייתי עם אחרות והייתי חייב לנסות כדי לא להתחרט אחרי זה כי רציתי להיות איתה עוד הרבה זמן ביחד ( היא יודעת את זה )אז עכשיו אני לא יודע מה לעשות או מה להחליט מצד אחד נראה לי הגיוני כי היינו בהפסקה ומצד שני לא ציפיתי לזה ממנה כי זה מישהו ממקום העבודה שלה, אין לי רעיונות למה היא עשתה את זה .

ד"ר אורן חסון
סיבות דומות
26.01.2012 • 21:31

מסתורי יקר,
שניכם עשיתם זאת משום שקיבלתם רשות זה מזה, ובסך הכל מאותן סיבות בדיוק. אין סיבה שתחשוב שהסיבות שלה אחרות משלך. אחרי הכל, כנראה שגם היא הבינה שמכאן והלאה זה אתה לכל החיים, אז אם לך מותר להתנסות בפעם האחרונה (ואפילו אם התנסתה לפניך עם מישהו אחר – זה היה מזמן). הרי נתת גם לה רשות, גם אם התכוונת, לאמיתו של דבר, שרק אתה יהיה זה שישתמש ברשות הזו. ומן הסתם היא עשתה זאת מאותן סיבות בדיוק – סקרנות וריגוש, ואולי גם באיזה שהוא מקום לוודא שאתם עושים את הדבר הנכון (האמת? הסיבה האחרונה היא רק תרוץ טוב להרפתקה ולריגוש). אז עשיתם את זה. אלא שלך קשה יותר לשאת את זה. זה טבעי, אבל הקושי שיש לך איתה לא מגיע לך וגם לא מגיע לה. העובדה שהיא עשתה זאת עם מישהו שהיא מכירה, היא משום שאתה עשית זאת בחו"ל והיא נשארה בארץ. אני לא בטוח שהיית מרוצה יותר אם היא היתה זאת עם גבר אנונימי שהיתה פוגשת בפאב לצורך זה. אם קשה לך – לך דבר על זה עם איש מקצוע, ולמד להתמודד עם זה. זו אינה סיבה מספקת להיפרד ממנה, ואתה יודע זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083