התנהגות שאינה אהבה - מה לעשות?

תאריך פנייה: 06.02.2013 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
נתנאלה
קשה לפעול מהראש
06.02.2013 • 19:03

שלום
וערב טוב,יש איזה בחור שנמצא איתי בקשר יום כן יום לא. בנוסף- הבחור נמצא באתר הכרויות שבתוך הפייסבוק וזה דיי מעצבן אותי, התאפקתי מלדבר איתו על זה.. עד ש.. לפני יומיים הוא התקשר רצה שניפגש, הבהרתי לו שאני לא מוכנה לקשר הזה שהוא כביכול שם מחפש אחרות ותוך כדי הוא גם בקשר איתי. זה כאילו מראה שהוא מחפש שם מישהי עד שהוא ימצא ואז יעיף אותי כי בגדול אנחנו לא נחשבים לזוג. אנחנו מכירים שנתיים ובאתי אליו בשאלה של- האם יפריע לך אם יהיה לי מישהו אחר או אפילו שאכיר מהאתר הזה?? הוא אמר שתכלס זה לא מפריע לו אבל שהוא לא מוכן בשום אופן לוותר על הקשר איתי. ושהוא רוצה שאני כן ארצה שנמשיך ובמידה ויהיה לי מישהו אחר אז שאני יעזוב אותו והוא יקבל זאת. אמרתי לו שאני מוותרת מראש, שאני לא רוצה בכלל. או שאתה איתי ורק איתי או איתן(ההכרויות).הוא אמר שהוא ימשיך להתקשר בלי סוף ושהוא גם לא מתכוון לצאת משם. כרגע הוא מתקשר ללא סוף ואני לא עונה לו. אני מאוד הייתי רוצה שנהיה ביחד אבל אין לי ממש ברירות. אשמח ליעוץ או דעה שלך, בתודה, נתנאלה.שכחתי לציין שהוא 30 ואני 26.

ד"ר אורן חסון
האינסטינקטים שלך נכונים לגמרי
07.02.2013 • 23:23

נתנאלה יקרה,
את צודקת. הן בחשיבה שלך והן במעשים שלך.הוא מנסה לייגע אותך עד שתיכנעי, אבל זה גם אומר שהוא חושב על עצמו בלבד, ולא עליך ועל הצרכים שלך. אין כאן אהבה. ראי בבקשה גם את מכתבה של מירה שש שאלות למטה, ואת תשובתי אליה. את לא רוצה להגיע לזה, נכון?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נתנאלה
האינסטינקטים שלך נכונים לגמרי
08.02.2013 • 11:32

שלום
שוב ובוקר טוב. רציתי לספר לך שגם אתמול(בערב) הוא יצר עימי קשר ורצה שניפגש. שללתי את הצעתו. או שאתה ממשיך להיות שם או שאתה איתי, פה זה נגמר ואנחנו לא ניפגש יותר.אלו היו דבריי אליו.בסופו של דבר, הוא טען שאני לא יכולה לכפות עליו זאת כי אנחנו לא זוג ושמותר לו. אמרתי לו נכון אתה צודק אבל או שחור או לבן, אתה מחליט להמשיך איתי או להמשיך שם. הוא אמר שהוא לא מחפש שם אחרות שזה סתם משיעמום..לבסוף ניתקתי את השיחה ככה ישר כי הוא כזה התחיל לגמגם, ולא עניתי לו עוד הוא התקשר עוד פעמיים ואני מתכוונת להמשיך לא לענות. ומפה רק אלוהים יודע מה יהיה. תודה דר חסון על התמיכה, העזרה שלך ואני מקווה להיות חזקה! תודה תודה

ד"ר אורן חסון
לכפות "אי זוגיות"
09.02.2013 • 19:37

נתנאלה יקרה,
נכון, כשם שהוא מחליט שאת לא יכולה לכפות עליו זוגיות, כך גם את מחליטה, ובצדק, שהוא לא יכול לכפות עליך "אי זוגיות". זה הולך לשני הצדדים. היי חזקה, והדרך לכך היא ניתוק, ללא רגשי אשמה. לבחור הרי אין רגשי אשמה כשהוא רוצה להיות בקשר של אי זוגיות עם אשה שלא רוצה בזה. גם זה הולך לשני הצדדים. אין סיבה שיהיו לך רגשי אשם בניתוק מוחלט.ומנסיוני, היי מוכנה גם לאפשרות שיום אחד, לאחר שבוע או יותר של ניתוק, הוא יגיד לך שהוא לא יכול בלעדייך ומוכן לתנאים שלך. וגם לאפשרות שאם תהיו ביחד, לאחר כמה שבועות הוא יחזור לאי זוגיות שלו בהדרגה.

בברכה,
נתנאלה
ולמה זה קורה?
09.02.2013 • 21:05

ערב טוב דר חסון,אתה צודק. אני יודעת שיכול להיות מצב כזה שעוד כמה שבועות הוא יגיד לי שהוא לא יכול בלעדי ויסכים/יתגעגע כשאני כבר לא נמצאת שם.וגם יכול להיות שהכל יהיה אח"כ טוב ויפה ואז הוא יחזור שוב ל"אי זוגיות" שלו כמו שרשמת. מדוע זה קורה? למה גבר לא יכול בטוח בעצמו ואם הוא לא בטוח שלא ישחק ולא יהיה בתמונה הזאת בכלל. כרגע אנחנו לא מדברים לאחר השיחה של אתמול וזהו בעיקרון זה התנאי שלי לעת עתה. אני באמת לא מסוגלת להיות איתו בחצי קשר ובנתיים הוא אולי מחפש לו מישהי אחרת אפילו שהוא אומר שלא, אני לא מאמינה לו. תודה

ד"ר אורן חסון
ולמה זה קורה?
09.02.2013 • 22:48

נתנאלה יקרה,
חשוב מאד שלא תעשי הכללה, כי בזה את עושה לו הנחה. זה לא "גבר" שלא יכול להיות בטוח בעצמו, זה הגברהזה.

בברכה,