התנהגות בן זוג: מבטים על נשים

תאריך פנייה: 05.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאירה
שלום
05.04.2006 • 18:02

אני מבלה עם גבר כחודשיים וטוב לנו ביחד. רק מה מפריע לי שבפורום רחב יותר החיפוש המתמיד שלו בקשר עין עם נשים אחרות, ולא חשוב הגיל שלהן. לא הייתי שמה לב אם זה היה חד פעמי. ולמרות שהוא אתי עדיין נדמה שאין הוא מוותר על ה'עוד' הזה. אני מרגישה די לבד, או שיש לי שותפת סמויה לבילוי. חשבתי לעצמי לא לתת משקל לענין כי בס"הכ הרי זה לכאורה חסר עתיד, ה'פלירטוט' הזה, אך מצד שני אני שואלת את עצמי מה הצורך המתמיד הזה ב'עוד' תשומת לב. ואולי אני סתם קנאית ופרנואידית. כאשר שוחחתי איתו על כך הכחיש מכל וכל ואמר שזה הדמיון הפרוע שלי. מה לעשות שזה יפסיק להטריד אותי?

ד"ר אורן חסון
בן זוג שמסתכל
07.04.2006 • 16:47

מאירה יקרה,
לא כתבת בן כמה הוא. ככל שהוא היה פנוי זמן רב יותר, וככל שהיה מצליח יותר, כך ההרגל הזה, להסתכל על נשים, ואולי גם לצוד מבטים, עמוק יותר, וקשה יותר להפטר ממנו. יכול להיות גם שהוא לא מרגיש בזה, או לפחות שהוא לא עושה משהו "מיוחד" כדי למשוך נשים, כי הוא מתנהג כרגיל. אז קחי בחשבון שזה מה שיש, לפחות לזמן הקרוב, ושזה לא אומר בהכרח שהוא מחפש נשים אחרות, ותחליטי אם הזוגיות הזו, כפי שהיא, מתאימה לך. ואם כן, תצטרכי ללמוד להוריד את רמת החרדות, כי לך זה יהיה קשה, וכי היא תשפיע לרעה על הזוגיות.וקראי את תגובתי הבאה לשאלה דומה:http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=855272

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083