התנהגות בן זוג: מה עושים?

תאריך פנייה: 01.08.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מורן
עדיין נראה לי מוזר
02.08.2010 • 00:26

שמישהו ידבר איתי במסנג'ר הרבה פעמים ולפעמים גם יותר משעה, רק לראות אותי בלבוש מלא ולאונן...כשהאופציות באינטרנט הרבה יותר מלהיבות ובחינם....לא ברור לי גם איך פתאום אני הופכת להיות אובייקט מיני כשבעצם כל יום כשאני הולכת ברחוב אני יכולה להיות באותה מידה.זה שזה אולי מריח לא טוב אני מסכימה ובגלל זה רשמתי, רק האמת חשבתי לקבל תשובה יותר חכמה כי זה קצת פשטני.

ד"ר אורן חסון
עדיין נראה לי מוזר
02.08.2010 • 01:33

מורן יקרה,
אולי כי את מאפשרת לו. וזה גם לא אומר שהוא לא מחפש אפשרויות נוספות בזמנים אחרים.צר לי שלא הצלחתי לתת לך תשובה חכמה יותר ופשטנית פחות (מדובר בתשובה שליכאן). אבל לפעמים דברים הם פשוט מה שהם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מורן
עדיין נראה לי מוזר
02.08.2010 • 12:30

אולי זה לא היה ברור אבל גם אני מחפשת אפשרויות אחרות ויוצרת קשרים עם אחרים...זה נראה לי לגיטימי. מאפשרת? מה הכוונה? לדבר עם מישהו שיחה נחמדה זה לאפשר?אם הכוונה שלך היתה להוריד לי ממנו אז זה באמת עבד.

ד"ר אורן חסון
מיוחדת
02.08.2010 • 19:13

מורן יקרה,
נדמה לי שאנחנו עוברים מהשאלה מדוע הוא עושה זאת, לשאלה מדוע את עושה זאת. וכמובן ש"מאפשרת" פרושו ממשיכה לדבר איתו כאשר הוא מאונן מולך. הרי אינך חייבת להישאר מולו על המסך. נדמה לי שהוא מצא חן בעינייך, ושלחת את שאלתך כדי לנסות להבין אם את מיוחדת בעיניו. לא היתה לי שום כוונה להוריד לך ממנו, אבל נדמה לי שיורד לך ממנו לבד, כאשר את מבינה ממני שאת אולי לא מיוחדת בעיניו, ושאת מה שהוא רוצה לעשות איתך, זה באמת מה שהוא עושה, ושזה כל מה שיש. לא יותר, ולא פחות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083