התמכרות למשחקים: טיפול וגמילה
אורית
התייעצות - דחופה
⌄
שלום,
אנחנו נשואים כ8 שנים, יש לנו 2 ילדים קטנים. מאז ומתמיד התחביב של בעלי הוא משחקי מחשב, הוא עובד בתחום המחשבים, אך גם בשעות הפנאי הוא דבוק לא מעט למחשב. כיום כשיש לנו 2 ילדים בבית העניין נהיה מאד בעייתי, זה משפיע על החלוקה בינינו בטיפול בילדים. מה גם שהוא משחק עד שעות הבוקר הקטנות, ישן 3-4 שעות לכל היותר בלילה (למזלו בחברה בה הוא עובד אפשר להגיע לעבודה גם ב10בבוקר) , ביום מתפקד לא רע בעבודה, אך לשאר הדברים בקושי יש לו כוח. בסופ"שים הוא מפצה את עצמו בשינה עד שעות הצהרים, כאשר אני מפרפרת לבד בין הילדים, עד שהוא מתאושש.. ניהלתי עמו שיחות רבות על הנושא, הסברתי אינספור פעמים שאין לי כוח ורצון לטפל בילדים לבד 7 בקרים בשבוע, וגם בשעות הפנאי הוא לא מקדיש מספיק זמן למשפחה, לפחות 50% - ממוגנט למחשב), אך לא חל שיפור במצבנו.מה עושים???אני לא מסוגלת להמשיך ככה...
ד"ר אורן חסון
התמכרות למשחקים
⌄
אורית יקרה,
אם הנער מתפקד באופן משמעותי פחות טוב, ואם אתם נפגעים מכך, את יכולה לראות אותו כמכור הדורש טיפול גמילה. לכי איתו ליעוץ זוגי, כי לבד לא הצלחת. וכמו טיפול גמילה, צריך סיוע חיצוני, ורצוי שיתוף שלך בתהליך.
אורית
התמכרות למשחקים
⌄
שלום,
בהודעה שלי רשמתי שלא מדובר בבני, אלא בבעלי, בן 37.מבקשת בכל זאת את התייחסותך לבעייה, כפי שפירטתי בהודעה.תיארתי בדיוק את מהות הבעיה.בתודה מראש,אורית
ד"ר אורן חסון
"נער"
⌄
אורית יקרה,
אמנם כתבתי "נער", אבל גם אני התכוונתי אליו. אחרת לא הייתי ממליץ על ייעוץ זוגי.