התמודדות עם פרידה

תאריך פנייה: 28.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רגב
האם האהבה יכולה לחזור ?
28.05.2006 • 12:29

שלום
קוראים לי רגב ואני בן 24אני נמצא במערכת יחסים בת 9 שניםהזוגיות שלנו היתה מדהימה, תמיד עודדנו אחד את השנייה ובנינו אחד את השנייה ביחדלפני כחצי שנה בת זוגתי אמרה לי שהיא רוצה הפסקה כדי להבין מה היא רוצה מעצמה ומאיתנו.עזבתי את הבית לחודש ,וכעבור חודש היא קראה לי לחזור ולנסות מהתחלה.בחודש הזה לקחתי את חפצי מהדירה ובטעות מצאתי מחברת (מסתבר שזה היה היומן שלה) שבה כתוב שהיא היתה עם מישהו אחר. לא חיטטתי בחפציה זה באמת היה בלי כוונה.ניסיתי להגיד לעצמי שהיא היתה צריכה לעשות את זה כדי להמשיך הלאהבחצי שנה הזו ניסינו לשפר את הזוגיות, אני יודע שאני עשיתי את כל מה שצריך היה לעשות מיצידי אבל היא לא עשתה אפילו לא רבעלפני יומיים היא אמרה לי שלא טוב לה ושהיא רוצה לגמור עם זה ,אמרתי לה שגם לי לא טוב אבל אני מאמיןשאפשר לעשות את זה אם רק יש רצוןלכן ביקשתי ממנה לבוא איתי ליועץ זוגיותאני חושב שאחרי 8 וחצי שנים של אושר שאי אפשר להסבירוצריכים לנסות את הדלת האחרונה לפני שסוגרים את הכלמקווה לטוברגב

ד"ר אורן חסון
לפעמים.
29.05.2006 • 23:59

רגב יקר,
אדם שמחליט לעזוב, אין אפשרות להחזיק בכוח. אני יודע שאתה יודע שזה המצב. אני מקווה שיש לך הכוח להתמודד עם הפרידה. ייקל עליך לעשות זאת אם תתחיל לחשוב על עצמך ועל מה שקורה לך בעוד 5-6 שנים. אני מאמין שאתה יודע שעד אז תהיה כבר באיזה שהוא שלב הבא, ואולי גם הבא-הבא. נסה אולי לשחזר איך הגעת לשם, כי זה יאפשר לך לצפות את האפשרויות באופן טוב יותר, וייקל עליך לפתח תקווה ולהתקדם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083