התמודדות עם משפחה מתערבת בזוגיות

תאריך פנייה: 08.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מימי
אלימות מילולית
08.06.2006 • 22:26

שלום רב,
אנו נשואים 3 שנים ומאז חברותינו התגלו סממנים של אלימות מילולית אצל בן זוגי כלפיי כיום זה הגיע למצב של טונים מזלזלים ותוקפניים גם בשיחות טלפון סתמיות הרבה השפלות וקללות שהאוזן לא סובלת אני יודעת שבן זוגי אוהב אותי אך איבדתי כל שמחת חיים בקשר שלנו בעלי איו מוכן ללכת ליעות זוגי וממשיך בשלו חשוב לציין שהכל נובע ממשפחתו שלא מפרגנת לי ולנו בכלל מה עליי לעשות???

ד"ר אורן חסון
מים עד נפש?
10.06.2006 • 10:17

מימי יקרה,
משפחתו פחות חשובה במשוואה, חשוב יותר שבן זוגך נכנע להשפעתה של משפחתו. קשה לי לומר לך איך לשכנע אותו להגיע ליעוץ זוגי, פרט למקרה הקיצוני, שאת רואה שבקצב הזה יגיעו עד מהירה מים עד נפש, ובסופו של דבר תישברי ותרצי לעזוב. דווקא מצב קיצוני כזה יכול לתת לך כוח, כי אז את יכולה להשתמש ב"נשק יום הדין", ולאיים בפרידה אם הוא לא יבוא ליעוץ זוגי, ולממש את זה אם הוא באמת יחליט לא ללכת.וצעד ביניים חשוב, ואשר כן יכול לעזור, הוא ללכת ליעוץ זוגי לבדך, כאשר את יכולה להציג את זה כטיפול אישי שאת זקוקה לו. ואני מדגיש את האפשרות של יעוץ זוגי לבד לעומת איש מקצוע שעוסק בטיפול אישי בלבד, כי יועץ זוגי יוכל לעסוק נכון יותר וטוב יותר ביחסים שלך עם בן זוגך, ואולי גם עם יתר בני משפחתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083