התמודדות עם חוסר החלטה בזוגיות

תאריך פנייה: 02.11.2010 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
מיואשת.
ד"ר אורן...אז מה זהו?... לוותר..?
02.11.2010 • 12:12

להמשיך הלאה? לשכוח כל מה שהיה?איך אפשר למחוק אהבה כ"כ גדולה...?אני חייבת עצות להתמודדות עם השיט הזה כי אני מתפרקת........\:אוך.. לא כיף לייי..סליחה על השגעת...

ד"ר אורן חסון
לפי היכולת להתמודד עם התוצאות
02.11.2010 • 21:04

מיואשת יקרה,
אני חושב שבעיקר קשה לך להתמודד כרגע עם העובדה שעדיין לא החלטת מה את עושה.את לא חייבת לוותר. את יכולה לנסות וליצור את הקשר, לנסות ולהקל עליו את היחסים ביניכם, אבל בזה את גם לוקחת סיכון. אם את מוכנה לזה, אל תוותרי. אם קשה לך, ואת חוששת מהפגיעה שאולי תבוא אחר-כך, עד כדי שתהיי מוכנה לוותר, אז זה מה שמתאים לך יותר. זו צריכה להיות החלטה שלך, לפי ההערכה שלך של הסיכויים, ולפי היכולת שלך להתמודד עם התוצאות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיואשת.
לפי היכולת להתמודד עם התוצאות
03.11.2010 • 12:52

ד"ר אורן, אני ממש מצטערתש אני משגעת אותך..אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות יש בי צד שאומר הוא וויתר עלי והוא לא יודע אם הוא אוהב כמו שהוא אמר ופשוט החליט לזרוק את הכל לפח 'כי זה לא זה' אני לא יודעת אם הוא החליט לוותר כי אנחנו לא מקיימים יחסים .. או כי הוא באמת לא אוהב. כי אם הוא לא אוהב הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה עכשיו.. (מתמונות) ובתמונות הוא נראה ממש לא טוב, כשאני נפרדתי מהאקס שלי בזמנו אני הייתי מאושרת כי המשכתי הלאה, וירד ממני עול! הוא לא נראה שמח שירד ממנו עול הוא נראה רע. אני מצד אחד אומרת לעצמי "לא רוצה לא צריך" כי אני יכולה למצוא גבר ברגע לא חסר לי כלום וההערכה העצמית שלי בשמיים! אבל מצד שני כל הזכרונות שלנו מציפים ועולים ברגעים הכי לא צפויים, ובצחוקים ובאהבה שלי אליו.. ואני נמצאת במין סרט רע עם עצמי, אני לא יודעת אם לדבר איתו, או לתת לו את הזמן שלו כמו שהוא ביקש כי אם הוא נעלם ממני בצורה כזאת אולי באמת הוא לא אוהב ואין לו כלום אליי כמו שהוא טוען. אני ממש לא יודעת מה לעשות. אני לא מאמינה בלפחד, כי ברגע שאנחנו מפחדים אנחנו חיים ליד. אני מאמינה בלקחת סיכונים, ואני אדם חזק אני יכולה להתמודד עם שברון לב, היום אני מרגישה הרבה יותר חזקה מבאותו היום כמובן שבאותו היום חשבתי שזה די ובא לי למות וכ' וכ' אבל לא קרה כלום והיום כבר לא מתים מאהבה..וקיבלתי פרופורציה.. להתמודד אני תמיד יכולה. מה אני עושה.....תודה על העצות המדהימות ועל זה שיש למי לפנות שמקשיב ובאמת אכפת לו.. תודה רבה שאתה פה כשאנחנו לפעמים מיואשים וכבר לא יודעים למי לפנות..תודה רבה ד"ר אורן......

ד"ר אורן חסון
תהליכי קבלת החלטות
04.11.2010 • 10:17

מיואשת יקרה,
עשיתי את מה שאני יכול במסגרת הפורום. אם את מרגישה שזה לא מספיק, את מוזמנת ליצור קשר וליזום פגישה מסודרת. אני אומר זאת רק כי באמת קיבלת את כל מה שאני יכול לתת לך במסגרת הזו, ויותר מזה אפשר רק בשיחה או בשיחות מעמיקות יותר. וקחי בחשבון שבכל מקרה דבר אחד לא אעשה, והוא להחליט בשבילך. אני יכול לעזור לך לנתח את הבעיה, כפי שעשינו כאן, להאיר אותה מכל הכיוונים, אבל לא אוכל לומר לך בודאות מה יקרה אם תעשי את זה או את זה.אבל עוד לפני זה, קראי שוב הן את התשובה האחרונה שלי, והן את התשובה האחרונה שלך. אם את מאמינה לעצמך, אז בין שני המכתבים הללו צריכה להיות טמונה התשובה שלך.אה, ואולי כדאי לך לקרוא גם את הטיפ שלי מתאריך 8.10.10, ב-ארכיון פינת הטיפ השבועישבאתר שלי, העוסק בהתלבטות בעת קבלת החלטות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חווה על בשרה
04.11.2010 • 14:41

מיואשת יקרה
כאחת שחווה על בשרה את התהליך שאת עוברת כרגע הרגשתי מחוייבות מה לנסות לסייע לך .אני והחבר איתו גרתי יחד כשנה נפרדנו לפני כשבועיים , ביזמתו , לאחר מערכת יחסים מלאה בטוב אך גם ברע , הוא אומנם אהב אותי עד מאוד בתחילת הקשר אך לאחרונה היה ניכר שהוא לא ממש סגור על הרגשות שלו כלפי ולא עזר כל מה שניסיתי כדי לגרום לו לראות ולהבין שאותי הוא אוהב ושזה רק בלבול זמני שהוא חש בסופו של דבר הוא עזב אותי באותה תואנה שהוא פשוט לא אוהב כפי שאהבת בתחילת הקשר .אין לי מילים לתאר לך איך הרגשתי בשניה שהמשפט הזה יצא לו מהפה , התנפצתי לאלף רסיסים , הרגשתי כאילו חיי עמצם נלקחים ממני ואין לי שום דבר שאני יכולה לעשות בנידון ..אני מבינה כעת , למרות שאני עדיין מבכה יום יום את הפרידה הזו , שהבחור עשה לי טובה גדולה !את הרי לא באמת רוצה לחיות עם אדם שלא אוהב או לא בטוח בכל אופן שהוא אוהב אותך כל חייך , זה לא מגיע לך ! מגיע לך אדם שידע תמיד ויידע אותך תמיד איזה זכות נפלה בחלקו שמצא אותך וכמה הוא אוהב ומעריך אותך !אין טעם למשוך משהו שלא עובד מלכתחילה , הסוף הוא ידוע מראש, מה שאת תעשי כאן זה תמשכי עוד יום , שבוע , חודש ומי יודע אולי גם שנים בניסיון להראות לו את מה שהוא אמור לראות בעצמו , תאמיני לי שככל שזה נגרר יותר והתלותיות הופכת לגדולה יותר ככה יותר קשה יהיה לך לעבור את זה ואני אומרת את זה מנסיון .נסי לא להעסיק את עצמך בלמה הוא לא או איך זה שהוא לא , תשלימי עם זה שהוא לא אוהב או מעוניין להמשיך בקשר ומכאן תתחילי את תהליך ההחלמה שלך . ואל תפחדי לכאוב את זה , להרגיש זה בסדר ואפילו לבכות זה מותר את תראי שבחלוף הזמן הכאב יתחיל לדהות ולאט לאט תמצאי את עצמך במקום אחר לגמרי נקי וחדש ..ושוב אני מבינה לליבך אחרי הכל אני באותה סירה כרגע ..

מיואשת.
04.11.2010 • 21:02

ד"ר אורן היקר
וחווה על בשרה המדהימה..רציתי להודות לשניכם מקרב הלב. אני אשרוד אני מספיק חזקה היום כבר לא מתים מאהבהזה בדיוק מה שאני חושבת וזה מה שאוכל אותי.. שאני יודעת את הדברים האלה ורק צריכה לקבל את החיזוק. אני יודעת שלאישה מגיע להיות נאהבת ומגיע לה להיות מוקפת בחיזורים אחרת שום דבר מהקשר לא שווה ולא יחזיק מעמד תודה רבה רבה רבה לשניכם!!!!!