התמודדות עם השפלה בקשר
lil
מערכת יחסים פתוחה וסטוצים
⌄
שלום
בהמשך להודעתי הראשונה בקשר למערכת היחסים הפתוחים עם בן זוגי הוא טוען שבמערכת היחסים הפתוחה מבחינתו זאתי שבעבודה היא כמו כל אחת אחרת ואני לא צריכה להגיד לו אם זאת כן ואם זאת לא . אמרתי לבן זוגי שזאתי שבעבודה זאת קצת בעיה כי אני רואה אותה כל יום ואחת אחרת שאני לא מכירה אז לא מזיז לי . מה דעתך? מבחינתי שהוא אומר את זה סימן שהוא רוצה את זה שעובדת איתנו אמרתי לו מבחינתי אני רואה שאם איתה לא תעשה אז לא תעשה בכלל הוא טוען שהוא ינסה אותי עם בנות אחרות אבל בעצם הוא לא מנסה אז אני רואה מצידי שהוא רוצה להיות עם זאתי שבעבודה והוא מכחיש שהוא איתה מתוך רחמים . והקטע של הסטוצים זה כביכול להשוות את אותם בנות בחוץ למה שיש בבית הוא טוען שככה הוא מעריך אותי יותר ואוהב אותי יותר מה דעתך?תודה
ד"ר אורן חסון
השפלה, והשפלה גדולה עוד יותר
⌄
ליל יקרה,
תחושת ההשפלה שלך קיימת בכל קשר שהוא יוצר, והיא גדולה עוד יותר כאשר זה "במשפחה", כלומר, בקירבתך. ולכן, את מתנגדת לכל קשר שהוא יוצר, ועוד יותר כאשר זה במקום העבודה. ואני מחזיר אותך למכתבי הקודם – אני חושב שאת רחוקה מלהפנים אותו. אולי מרוב פחד לאבד אותו. ואלה איזונים שקשה לי לטפל בהם מכאן – בין החיים איתו בהשפלה, בביטול הצרכים שלך ובשליטה שלו, ובאי ודאות, לבין החיים בלעדיו. קראי שוב ושוב את מכתבי הקודם.