התמודדות עם בחור לא מעוניין
טליה
לד"ר חסון- המשך ..
⌄
ד"ר חסון, תודה על תשובתך. כתבתי לך בהודעה הקודמת על הבחור שנעלם אחרי הסקס הראשון שהיה לאחר חודשיים של הכרות והתאהבות. לאחר כל ההודעות שכתבתי לו בשעת כעס על זה שהוא נעלם אחרי הסקס הראשון. כתבתי לו לפחות 3 , 4 הודעות כאלה , חשפתח לפניו את רגשותיי והוא לא הגיב . היום, לאחר שבועיים של התעלמות טוטלית מצידו הוא שלח לי סמס "לא נמאס לך לשלוח הודעות חסרות טעם?" , הייתי בשוק מההודעה כי ההודעה האחרונה שלי הייתה לפני כמה ימים, מה הוא רוצה ממני עכשיו? אני לא הגבתי לו על הסמס. לאחר שעתיים הוא מתקשר, לא עניתי לו. עכשיו אני ממש מבולבלת, מה הוא רוצה ממני עכשיו? למה הוא מתקשר? הרי מי שלא מעוניין לא מתקשר. או שבכלל הוא רוצה להבהיר לי דברים? מה כדאי לי לעשות?
ד"ר אורן חסון
גדולה מהתעסקות במה שלא מועיל
⌄
טליה יקרה,
הוא כנראה עסוק בכבוד האישי שלו, ולא במה שהוא רוצה ממך. גם את פגועה, ולכן ממשיכה לעסוק בזה. מה שאת צריכה בעיקר לדעת הוא אם הבחור הוא בן אדם, ואם הוא רוצה בך. המסרון האחרון שלו נותן תשובה שלילית לשניהם. זה כל מה שאת צריכה לדעת, כדי להמשיך. ואם תחזרי לעסוק בזה, זה בגלל שנפגעת, לא משום שיש לך אפשרות להשיג כאן משהו. ראי זאת כאתגר להתגבר עליו, שילמד אותך להתגבר על חולשה שלך שמושכת אותך לחזור לזה שוב ושוב. למדי להיות חזקה ולהתעלם. אם תעשי זאת, תביני שאת גדולה יותר מהתעסקות במה שלא מועיל, וזה לקח ותובנה שבאמת יהיו לך להועיל בהמשך חייך.