התמודדות עם אלימות בזוגיות

תאריך פנייה: 06.04.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אנה
לאחת
06.04.2006 • 14:43

תראי מתוקה אני יודעת שאת מרגישה שאת מגזימה זה בגלל שיש לו כוח עלייך כי את נותנת לו כי אין לך כוח להיתמודד עם שום דבר גם אני הייתי ככה ואני קצת כזאת גם היום אני בת 24 אבל זה סתם דופק אותך עד יותר אל תיוותרי על עצמך תחשבי ככה את באמת רוצה להיות איתו כל החיים שלך או שאת מודעת שהוא זמני?תיסתכלי לאמת בעיניים

אחת..
תגובה לאנה
06.04.2006 • 21:49

קודם כל- תודה אנה על ההתייחסות ועל התגובה שלך.. :)העניין הוא שאני לא רוצה להיפרד ממנו... וכן, זה נשמע דפוק.. אבל רוב הזמן הוא כן עושה לי טוב.. (למרות שכבר כמה חודשים אנחנו רבים הרבה, אבל העיקר אנחנו בסדר הרבה מהזמן).. כמו שכתבתי בהודעה- אני כבר עברתי את הסיפור הזה.. רק שעכשיו בקטע של ה"מכות" זה יותר רציני..תראי, אפילו קשה לי להגיד את המילה "מכות", כי זה נשמע נורא חזק ונורא לא אופייני לו... זה סתם כאלה... לא רציני.. אבל זה עדיין מפריע.. אני פשוט רוצה עזרה בדרך של איך לעבור את זה.. איך לעשות שזה לא יקרה שוב... כי אם אני אתחיל לדבר איתו עכשיו על כל מיני דברים, אז הוא לא ירצה.. או שאיכשהו נריב כזה שוב.......אני פשוט אובדת עצות!פשו נמאס לי להיות זו שהיא החלשה..

אנה
תגובה לאנה
06.04.2006 • 22:58

אני לגמרי מבינה אותך ,זה באמת קשה ואני ממש לא יודעת את הסיפור שלא תביני אני לא שופטת פשוט אני מרגישה ככה הרבה ואם אני מסתכלת אחורה זה משהו שנבנה אפשר לראות את הטעויות שלי וזה בעיקר בגלל שוויתרתי על עצמי בשביל מישהו אחר כי ראיתי בו מושיע לא הייתי רוצה שעד בחורות ירגישו ככה זה לא מגיע לאף אחת

אחת..
תגובה לאנה
07.04.2006 • 20:54

היי אנה, אני מבינה מה את אומרת.. בגלל שגם אני הרגשתי ככה אחרי שנפרדתי מהחבר הקודם שלי.. ורק שתביני, לא נפרדתי ממנו כי "נמאס" לי מההתנהגות שלו.. אלא רק כי גיליתי שהוא בגד בי..בעקרון הקשר שיש לי עכשיו הוא "יותר בריא"מהקשר הקודם, אבל יותר קשה בקטע של הריבים..תראי מה כתבתי בתגובה לשחר....תודה רבה רבה רבה לך, את מקסימה!!