התמודדות עם אכזבה בזוגיות

תאריך פנייה: 09.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אחת..
יש עוד תקווה? בבקשה שכן............
09.04.2006 • 23:10

שלום
ד"ר,כתבתי לך לפני כמה ימים על החבר שלי שהוא לא מתייחס אליי טוב, וזה.. כתבתי לך שהוא יום לפני ממש איבד שליטה, נתן כמה מכות כאלה..עכשיו רבתי איתו שוב, והוא עוד פעם התעצבן, והוא עוד פעם ניתק בפנים, ואמר לי לסתום (כמו תמיד), אמר לי שאני רק גורמת לו להרגיש רע, שאני כלום בשבילו כי אני תמיד גורמת לו להרגיש רע.. הוא אומר שבגדתי בו (כי אהבתי את החבר הקודם שלי בהתחלה בזמן שהייתי איתו, והוא היה מודע לזה!! והוא קורא לזה בגידה!!).. ושזה יום אחד יבוא לי בהפוכה, הוא מבטיח...בקיצור, אני לא מבינה מה עובר עליו...או שזאת אני או שלא יודעת מה.. אני תמיד איכשהו מעצבנת אותו.. אף פעם לא יודעת מה להגיד לטענתו.. וגם אם ההתעצבנות שלו הייתה קצת מוצדקת (מה שלא כל כך נראה לי, אבל נגיד ו..), אני חושבת שזו דרך מוגזמת להגיב, לא?הסיבה שכתבתי לך שוב היא בכדי לשאול אותך.. אתה חושב שיש מצב שהוא יירגע ויחזור להיות הבנאדם שאני הכרתי?.. הבנאדם שכל כך שמחתי שהוא לא כמו החבר הקודם שלי...?מצטערת ששוב כתבתי לך, פשוט אני לא יודעת יותר מה לעשות.. כי אני כן רוצה לתקן את המצב.. אבל השאלה היא אם אפשר...

ד"ר אורן חסון
קראי שוב את מכתבי הקודם
10.04.2006 • 00:11

אחת יקרה,
אני חושש שאין מצב. אתם צעירים מכדי ללכת ליעוץ זוגי, ואני חושש שלא הפנמת את התשובה שלי. היה לי רושם כזה לאחר שראיתי שהגבת רק לתגובות של אחרים ולא לשלי, ותארתי לעצמי שאת לא משלימה עם אבדן התקווה. קיראי אותה שלוש פעמים בשבוע, עד שתהיי מוכנה לקבל אותה. התקווה שמשהו ישתנה היא זו שמחזיקה נשים מוכות עם בעלים מכים. את צריכה ללמוד לקבל רק זוגיות שתכבד אותך, ולדחות את זו שלא. למרות הכאב. את התקווה תמצאי עם בנים מוצלחים יותר. חזרי בבקשה למכתבי הקודם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083