התמודדות עם אהבה לא מוחזרת

תאריך פנייה: 10.10.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
רועי
שכבתי עם חברה של אחותי
10.10.2011 • 09:14

שלום
ד"ר,
חברה של אחותי מחו"ל שמתארחת אצלינו בבית ואני שכבנו. הסיפור נשמר בסוד
מאחותי. לאותה החברה יש חבר פה בארץ אבל הסיפור ביניהם קצת תמוה.
העניין הוא שמאז אני מתייחס לחברה בצורה קצת אחרת-מעט אובססיבית.
איך עליי להתנהג ?
חוששני שהתנהגתי בשקיפות רבה מדי עם החברה של אחותי ליד אחותי וזה גרם
לחברה להתרחק מעט.
מה הדרך הטובה ביותר להתמודד עם זה ?

ד"ר אורן חסון
כשאתה לא רוצה לפגוע באף אחד
11.10.2011 • 20:02

רועי יקר,
אולי כדאי לך לדבר עם החברה של אחותך. נדמה לי שאתה רוצה אותה יותר משהיא אותך, אבל בדוק את הדברים איתה. אם היא לא רוצה, הדרך להתמודד עם זה היא להשלים עם האכזבה, ולהמשיך בחייך הלאה, ולשמור בסוד על היחסים האלה מפני אחותך, כדי שלא להזיק לאף אחד מכם יותר מכפי שכבר אירע. כמעט כל אחד עובר אכזבה אחת לפחות כזו בחייו, ותצטרך לדעת לעשות זאת גם אתה. אם היא כן רוצה, הדרך להתמודד עם זה היא לבדוק איתה איך לדבר עם אחותך, כך שתוכל לקבל אתכם כזוג, מבלי שאף אחד מכם יקלקל את היחסים איתה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רועי
כשאתה לא רוצה לפגוע באף אחד
12.10.2011 • 08:15

ד"ר,העניין עם החברה של אחותי הוא שכבר יש לה חבר.היא באה אלי באמצע הלילה ומפה זה זרם לקיום יחסים מיניים.אני לא הייתי רוצה איתה קשר רציני של בני זוג כיוון שהיא חוזרת לארץ ממנה באה בשלב מסויים- תוך חודשיים.ומצד שני מאיפה לי לדעת שהיא לא תעשה גם לי דבר שכזה ?אני שואל בנוגע להאם כדאי לדבר איתה על נושא קיום היחסים ?או שעדיף שלא ולתת לדברים לזרום ?תודהרועי

ד"ר אורן חסון
קו מנחה
14.10.2011 • 01:14

רועי יקר,
מכיוון שאינך רוצה איתה קשר רציני (כתבת זאת, אם כי אני לא בטוח שזה באמת מה שאתה רוצה), היא לא תעשה גם לך את זה. ומעבר לכך, כתבתי לך שהדבר החשוב ביותר הוא שלא לפגוע באנשים אחרים. ראה את זה כקו מנחה בכל דבר שתבחר לעשות במקרה זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רועי
קו מנחה
14.10.2011 • 13:56

ד"ר חסון היקר,
המון תודה לך עזרת לי מאוד.האמת היא שאתה צודק אך כן הייתי חושש שאותה החברה תעשה לי את מה שהיא עשתה לחבר שלה. בסה"כ היא מגיעה מאזור אמריקה - שם עניין המיניות פתוח בהרבה מפה והבחורות שם "זורמות" בהרבה מהישראליות.ולכן חששותי.מעבר לכך עד עכשיו אותה החברה הספיקה להיפרד מהחבר שלה, אך אחותי עדיין בשלה (דיברתי איתה, עניין הסקס עם החברה שלה עדיין בסוד) - היא מעדיפהשלא אעשה כלום.ולכן אאמץ את המלצותיך.תודה רבה רבה לך!חג שמחרועי.