התלבטות לקראת נישואין: מה לעשות?

תאריך פנייה: 29.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חגית
ארוסים מבלבלים מאוד
29.03.2012 • 14:10

שלום,
התארסתי לפני כחודשיים וחצי והחתונה עוד חודש וחצי.מה שמאוד מפריע לי בארוס שלי זה שהוא לא "גבר -גבר" כמו שאומרים. הוא מאוד עדין ואני עצמי מאוד עדינה (מאוד מאודדד ). בנוסף , הוא לוקח תרופות נגד חרדות וזה קצת מלחיץ אותי. (זה משהו תורשתי).אשמח לתשובה מהירהמאוד.. אני לא יודעת מה לעשות..

ד"ר אורן חסון
החלטת חיים
30.03.2012 • 18:23

חגית יקרה,
את מכירה אותו כך וכך זמן (חודשים או שנים), ומה שלא ברור לי הוא איך את רוצה שאייעץ לך לפי מכתב בן ארבעה משפטים קצרים אם להתחתן איתו או לא. האם זה נראה לך נכון? האם היית נרגעת אם הייתי אומר לך על סמך מכתבך שהכל יהיה בסדר, ולכו להתחתן זוג צעיר, או מחליטה להיפרד ממנו לו הייתי אומר לך: שמעי, חגית, על סמך מכתבך – אין לכם מה לחפש ביחד? הרי זה לא רציני, נכון? – אם את רוצה עבודה רצינית ותשובות רציניות לשאלה רצינית, לכי ליעוץ מסודר, אינטנסיבי אם צריך, שבו בעיקר תחפשי תשובות שאת תתני לעצמך תוך כדי דיאלוג רציני על הצרכים שלך ועל זוגיות ועליו. תוכלי לעשות זאת ביעוץ אישי, לבדך, או ביעוץ זוגי, אם תרצי לערב אותו. ומן הסתם הדיאלוג הזה צריך להיות אינטנסיבי, כי אין לך זמן רב לקבלת החלטה שתוכלי להיות שלמה איתה. וקחי בחשבון שהחלטה אינה סופית. כלומר, בנוסף לאפשרות להיפרד, קיימות גם האפשריות לדחות את החתונה כדי להחליט מאוחר יותר, או להתחתן ותוך כדי כך ללכת ליעוץ זוגי כדי לפתור בעיות כאשר ברור לשניכם שאתם רוצים לחיות ביחד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083