התלבטות מקצועית: עקרונות מול עבודה

תאריך פנייה: 14.08.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
roni
שאלה על מרכזי הערכה
15.08.2006 • 00:59

אני בשלבי חיפוש עבודה בתחומי אדמיניסטרציה ומזכירות בכירה. יש מקום אחד שהייתי שם בשלוש ראיונות וגם התקשרו לממליצים שנתנו עלי חווד טובה ועשו לי מבחן באנגלית וכעת הם רוצים שאלך למרכז הערכה יום שלם משמונה עד ארבע. זה ממש מעצבן אותי כי הייתי בעבר במרכזי הערכה וזה הדבר הכי לא טבעי שיש .לבצע כל מיני מטלות טיפשיות עם אנשים זרים ולפי זה יגידו לי אם אני מתאימה או לא. יכול להיות שלדברים מסויימים זה מתאים כגון זיהוי כשרון מכירתי או שירותיות אבל מה זה קשור לתחום המזכירות והאדמיניסטרציה?אני מאוד מרוגזת שאני צריכה לבזבז יום שלם על זה ואף חושבת לוותר על העבודה עקב כך. ממש קשה לי עם הדברים האלה. יש לציין שאני נחשבת מועמדת מאוד איכותית עם תואר ראשון ואנגלית ברמת שפת אם והמון נסיון למה זה לא מספיק ! מה את מציעה לי לעשות בקשר למרכז הערכה הזה?

מעסיקה ששולחת למרכזים
לכי למרכז
15.08.2006 • 07:20

אם את רוצה את העבודה, ותלכי הכנב במכון שמיועד לכך

מעסיקה ששולחת למרכזים
לכי להכנה התכוונתי
15.08.2006 • 07:20

(הודעה ללא תוכן)

ד"ר אורן חסון
לא משנה עד כמה הם מדוייקים.
16.08.2006 • 23:19

רוני יקרה,
תלוי עד כמה העקרונות שלך חשובים מהעבודה שאת רוצה. אם העקרונות חשובים יותר, אל תלכי למבחן, וכנראה שלא תקבלי את העבודה. אבל זה לא חשוב, כי העקרון חשוב לך יותר. ואם העבודה חשובה יותר, לכי לשם, ולפחות יהיה לך סיכוי סביר להשיג אותה.וזה לא משנה, את מבינה? לא משנה עד כמה את חושבת שאת מתאימה לעבודה, אם אלו הדרישות. את יכולה גם להגיד להם שהם צריכים לקבל אותך כמו שאת, כי יש לך את כל מה שסיפרת שיש לך, ולהמר שהם יתפעלו מהאומץ. או לא מאושרים מחוסר הציות לכללים. ואולי זה חלק ממה שהם מחפשים? ציות לכללים?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083