התלבטות: חתונה או פרידה?

תאריך פנייה: 26.01.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
בחורה
התלבטות תמידית2
26.01.2006 • 10:36

אני רוצה לציין שאני בת 32 ועד היום כל פעם שאני יוצאת עם משהוא חדש בהתחלה הוא נראה מקסים בעיניי אך ברגע שהיחסים הופכים לרציניים יותר אני מתחילה להבין שהוא לא האדם הנכון בשבילי מכל מיני סיבות.בעקבות תגובה שלך שקראתי בהקשר לשקרים, אני רוצה לציין שמאז שאני איתו "תפסתי" אותו על שקר בעניין אתרי סקס באינטרנט. ראיתי שהוא נכנס ואמרתי לו את זה והוא עמד והתעקש על כך שלא נכנס לאתר.הוא חוזר ואומר לי שהכל פנטסיות שלי והכל בראש שלי וכשאני אבין את זה אני אצטער על כך, הוא ממש גורם לי להרגיש שאולי באמת הוא הקורבן כשלא עוול בכפו.למרות שראיתי תמונות ולמרות שראיתי בהיסטוריה של המחשב שהוא נכנס לאתר פורנו עדיין הוא גורם לי לא להיות בטוחה בעצמי.אין לי בעיה שהוא ייכנס לאתר סקס מידיי פעם ואין לי בעיה שההוא שכב עם הידידה שלו אבל אני חושבת שלהסתיר ולשקר זה לא מתאים במערכת יחסים.אשמח לשמוע את דעתךתודה

בחורה
התלבטות תמידית3
26.01.2006 • 13:07

קודם כל רציתי לומר שקראתי כמה תגובות לגבי שקרים ובעיות אמון בבן זוג, בפורום, ופשוט אני ממש מעריכה אות ך ד"ר אורן חסון על התשובות המדהימות ובאמת עוזרות. הדברים שנכתבו, מצד אחד מסדרים לי קצת את הבאלגן בראש אך עדיין יש לי שאלות רבות ואני לא בטוחה במה שכדאי לי לעשות במקרה הספציפי שלי.האם להתחתן (ישנה הצעה) וללכת ליעוץ זוגי או שלא להכנס עם לזה בכלל מלכתחילה?מאז ההודעה הראשונה ישבתי וקראתי עוד הודעות רבות בפורום המעולה הזה והבנתי שבעצם להמוני זוגות יש בעיות כאלה או אחרות, קשות יותר או פחות וזה חיזק בי את הרצון כן לנסות לשקם את מערכת היחסים בינינו בגלל כל המעלות שבה אך מצד שני למה להכנס לזה בכלל?!כמו שאמרתי אנחנו גרים בארה"ב והוא נוטל בנטל הפרנסה ואני נוטלת בנטל הבדידות אז זה גם פרט שמשפיע ומחמיר אולי את הבעיה.ד"ר חסון, מקווה לשמוע את מוצא פיך בקרוב. תודה

ד"ר אורן חסון
התלבטות זמנית 2+3: חתונה או הביתה?
26.01.2006 • 14:25

בחורה יקרה,
להתחתן? וואו, רגע... לא כתבת כמה זמן אתם ביחד. את חושבת אם בכלל לראות אותו שוב, ובאותו זמן שוקלת גם אם להתחתן. זה קצת קיצוני מדי. לכו ליעוץ זוגי, שיעזור לשניכים לסדר את הראש ואת הקונפליקטים.ואגב אתרי פורנו, יש ויש. כלומר, לפעמים יש חלונות קופצים של אתרי פורנו, גם אם לא מחפשים אותם. בעיקר אם עוסקים באתרים קצת פחות חוקיים, כמו הורדות סרטים ומוזיקה, או יותר חוקיים, כמו אתרי הכרויות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083