התלבטות בקשר: האם הוא לא רוצה את הצרכים שלך?

תאריך פנייה: 06.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתלבטת
מתלבטת לגבי המשך קשר
06.06.2011 • 08:23

אני בזוגיות של כשנתיים בערך כאשר בעבר נפרדנו וחזרנו כשלוש פעמים. הנני גרושה ללא ילדים ואילו הוא גרוש פלוס.מתכונת הפרידות והחזרות הן קבועות. הוא מבטיח הבטחות לעתיד וכמובן שאינו עומד בהן. בעבר הובטחו הבטחות רבות לגבי מגורים בדירתי למשל.כיום אני נמצאת במצב בו שעליי להחליט לגבי המשך הדרך. הבחור נמצא בפרשת דרכים שלו מבחינה תעסוקתית. כשהריתי לו באורך פלא בגילי המבוגר יחסית ובאופן טבעי, קיבלתי רצון חזק מאוד מצידו להפיל.משום מה אני עדיין מתלבטת, החשש הגדול להיות לבד ולהתמודד שוב בשוק הפנויים פנויות מול ויתור על הצרכים שלי.מה יהיה ולא אמצא גבר אחר שירצה את אותם צרכים שלי?אשמח לתגובה בעיניין.

ד"ר אורן חסון
מתלבטת לגבי המשך קשר
08.06.2011 • 22:43

מתלבטת יקרה,
עושה רושם שהגבר שעליו את מדברת, זה שאיתך, הוא הוא זה שלא רוצה את הצרכים שלך. הוא לא נכנס איתך למגורים משותפים, הוא רצה שתפילי כאשר הרית ורצית את הילד, ומה יכול להיות יותר ברור כהצהרה של חוסר עניין בקיום הצרכים שלך? כך שעושה רושם שכבר מצאת גבר שלא רוצה בצרכים שלך. אם זה נכון, אולי הסיכוי היחיד שלך למצוא מישהו שכן ירצה, הוא בלעדיו. אולי זה לא יהיה כך עם חמישים או שישים או תשעים אחוז מהגברים האחרים, אבל בודאי שזה לא כך לא איתו. אולי אני טועה, אבל זה מה שאני מבין מתוך מכתבך. אולי כדאי שתקראי שוב את מכתבך, חשבי על זה שוב, והחליטי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083