התלבטות בקשר חדש
חנצוק
התיעצות
⌄
שלום רב
:יצאתי עם בחורה לשניי דייטים והיא מאוד עסוקה .רק שאתמול למשל ביקשה להשאיר את הרכב שלה אצלי שאשמור לה עליו היא עובדת אצלנו בישוב ולא רצתה להשארי בחנייה המרכזית של הישוב כי היו גל של פריצות נתנה לי כבר פעמיים ביקשה שאביא לה אוכלהשאלה שלי האם יש סיכוי ולתת לדברים לעשות לאט אני טיפוס שלרב ממהר בתחום הזה .הפעם שינתי קצת גישה והולך לאט לאט היא לומדת לתואר עובדת מתנדבת בנתיים ישבנו פעמיים לאכול יחד רשמה לי תודה ומעריכה את מה שנותן לה אני מוכן לחכות העם זה בסדרשבת שלום חןנ.ב ביקשה שאביא לה דיסק הבאתי כעת שוקל מה לרשום לה
חנצוק
התיעצות
⌄
השבוע היה מקרה בהמשך שביקשה שאבוא למבנה אצלנו בישוב שהיא צריכה אותי לקח כמה דקות התעכבתי ואז אמרתי לה שישבתי על המחשב היא אמרה שאני צריכה אותך זה כנראה חשוב יכול להיות שהיא בוחנת אותי ואמרתי גם היה בעל מקצוע ואז אמרה לי לא נראה לי שילך בגלל חוסר אמון ואחרי כמה דקות שינתה יש מצב שהבחורה בוחנת אותי היא בוחנת וכייף לי איתה בשיחות והכל מה ההצעה
ד"ר אורן חסון
התיעצות
⌄
חנצוק יקר,
בכל קשר חדש, כל אחד מבני הזוג בוחן את הצד השני, ולומד מה מתאים לו ומה לו. במקרה שלך, נדמה לי שהיא פשוט הביעה אכזבה מזה שהתעכבת, ואולי גם בגלל הסיבה שהתעכבת, כי אולי היא לא נראתה לה חשובה.אני מציע חנצוק שתלך עם מה שאתה מרגיש. אם הקצב איתה איתי יותר, זה כנראה משום שזה מתאים לה כך. אתה כבר שבועיים כותב ומתלבט כאן על כל צעד קטן, ומבקש פרשנות. להבטיח לך שזה ילך, או לתת לך מתכון בטוח אי אפשר כאן במתכונת של הפורום. אני מאחל לך בהצלחה.
חנצוק
התיעצות
⌄
בוקר אורתודה נתתה לי להבין משהוא מאוד חשוב בחיים הבנתי שלפעמים צריך לגשת לאט לאט הבאתי לה את רכבה ביום שישי שמרתי לה אצלי בבית על הרכב חנה אצלי כי נסע ביקשה לא לכל אדם היתה או כל אדם אחר היה נותן את רכבו זה אומר שהאדם סומך לגבי אכזבה למדתי עוד דברים כנראה היא נפגעה בעבר ומוכן לתת צאנ"ס לדבר כי היא באמת חשובה לי וגם עם לא תרצה נשאר ידיד למרות שהרצון גדול יותר לא צריך לסגור דלתות בחינו לא לכלם מתאימים אנושבוע נפלא תודה רבה על שיעור בחיים