התלבטויות בזוגיות: מה לעשות?
נטלי
הוא בן 30 וגר עדיין עם ההורים !
⌄
אז ככה !סה"כ הוא נראה לי בחור טוב.. במשך החודש שאנחנו יוצאים .אך כששאלתי אותו אם לא מפריע לו מבחינה אינטימית לחיות עם ההורים אז הוא ענה לי "שבטח שזה מפריע לי , אבל אני חושב שבמצב של היום קצת קשה להשכיר דירה לבד,ואם אני ישכיר דירה לבד יהיה לי מאוד קשה , וגם אני יהיה כל הזמן לבד בבית... אבל במידה ואני יגור עם הבת זוג שלי אז זה יהיה יותר קל, כי נתחלק 50-50 גם על השכר דירה, וגם על האוכל.. ויהיה לי יותר כיף לחזור לבית שהבת זוג שלי מחכה לי שם "איך אוכל לדעת אם הוא בחור "חסכן" יתר על המידה???אני מפחדת מזה ..הוא גר עם ההורים!!! אלוהיםםםם כאילו מה הוא עשה עד עכשיו??!!!נרדם בעמידה??!! בחור בן 30 אמור להיות כבר עם קרקע יציבה !יש לציין שהעבודה שלו לא מקום עבודה קבוע , ומבחינתו זה זמני .יש לציין שגם הרכב שברשותו , הוא לא שלו, אלא של ההורים.שזה עוד אבן שנוספה לי על הלב..אני מאוד קנאית לפרטיות שלי,ומאוד חשוב לי לבטא את המיניות שלי בצורה חופשית וללא מעצורים . ועצם המחשבה שאני ייאלץ להיות איתו במצבים אינטימיים כשאבא שלו / אמא שלו מצותתים לנו מאחורי הדלת , או שהם ישנים סמוך לחדר שלו.. קצת מרתיע ת'אמת! וגורם לי לחוש עצורה !אמרו לי לא לשלול אותו מהר, ולתת הזדמנות לקשרמה לעשות????!!! HELP
ד"ר אורן חסון
שלב ההחלטות
⌄
נטלי יקרה,
זה די מתסכל לגלות שאף אחד לא מושלם. אם למרות זה את חושבת עליו כבן זוג, סימן שיש בו דברים טובים אחרים שנראים לך חשובים. בעיקר, כפי שאני מבין ממך, הבחור מחושב מאד, ואולי גם לא עתיר ממון. זה מפריע לך, אבל אולי מפריע לך יותר העדר הפרטיות הכרוך בהיותו גר עם הוריו. אלא שאת זה הוא עשה עוד לפני שהכיר אותך. עכשיו, הצורך שלו ושלך השתנה, וכנראה שלוקח זמן לשנות. האם הוא רוצה? - את אומרת שכן, אבל כאשר הקשר ביניכם יהיה ברור ובטוח. הוא לא רוצה לקחת סיכון כלכלי. האם הוא יהיה בבת אחת עשיר? כנראה שלא. מה שאומר שאת צריכה סבלנות כדי להגיע לחיים משותפים בניתוק מהוריו, ואולי עוד קודם להחליט אם מה שהוא מביא איתו מספיק לך. אם לא, ואם את יודעת שאין לך את הסבלנות שנדרשת ממך כדי לחכות עד שתגיעו למסקנה שאתם רוצים לחיות ביחד, אז כל מה שאת יכולה לעשות זה להתלונן ולהוציא קיטור. וגם זה בסדר. אחרי הכל, סוף סוף מצאת מישהו שמוצא חן בעינייך ושאת מוצאת חן בעיניו, והנה גילית שהוא לא מושלם. מותר לקטר. זה בסדר. ותחליטי אם זה מתאים לך, ואם יש לך את אורך הרוח המתאים כדי לבנות משהו לאורך זמן למרות הקושי בהתחלה. אחרי הכל, אתם רק חודש ביחד, וזה שלב התחלתי ורק תחילת שלב ההחלטות. ואת יודעת היטב מה לעשות אם זה לא מתאים לך, אבל אולי מתקשה להתמודד עם האכזבה שתהיה כרוכה בזה. לא תמיד יש פתרונות קלים, וההתמודדות שלך עם החלטות שאינן קלות היא חלק ממה שהחיים מזמנים לך ועוד יזמנו לך. זה אכן לא פשוט, אבל הכרחי.