התלבטויות בזוגיות: מה באמת את רוצה?

תאריך פנייה: 27.02.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מבולבלת
החלטה חשובה...
27.02.2012 • 14:58

שלום רב.
..מה עושים במצב בו נמצאים בזוגיות ארוכת שנים, כמעט 8, הכוללים מגורים משותפים וכל המשתמע מכך...יש לציין שהזוגיות שלנו נורמאטיבית, יציבה, ללא בעיות מסויימות, כביכול הכל טוב, רגוע ומוכר........ (הרגל?)הגענו למן צומת כזו שאומרת חתונה או פרידה...ויש לי ספק לגבי שני הכיוונים האפשריים.כמובן שיש עוד אופציה שהיא להמשיך ולגרור את הקשר עד אין קץ, השאלה אם משם תבוא הישועה, הרי אם יש לי התלבטות אחרי כ"כ הרבה שנים יחד לגבי חתונה עם בן זוגי, מה כבר יכול להשתנות בהמשך?מה אתה מייעץ לי לעשות ?

ד"ר אורן חסון
השלמה עם החלטת חיים
28.02.2012 • 18:50

מבולבלת יקרה,
אם נשארת איתו עד עכשיו, למה שתשני את דעתך פתאום? הרי גם לפני שנתיים ויותר ידעת בדיוק מה קורה, ונשארת איתו. אז אולי זה סימן עבורך שעם כל ההתלבטויות את בעצם רוצה יותר להמשיך ביחד מאשר להיפרד. אלא אם הזוגיות שלכם התחילה בגיל 14 (והיום את בת 22)... ואולי הגיע הזמן לראות עולם. הישועה תבוא רק מהחלטה שלך, ובעיקר – מהשלמה שלך עם ההחלטה שתחליטי. האם את מסוגלת לזה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מבולבלת
השלמה עם החלטת חיים
28.02.2012 • 21:44

קלעת כמעט בול! יחד מגיל 15! וכיום אני בת 23....ואולי הגיע הזמן לראות עולם...בטוח הגיע הזמן..השאלה מתי אני אשלים עם זה.האם אני מסוגלת לזה??שאלת המיליון...כנראה שאם היה לי כל כך קל להחליט..לא הייתי מוצאת את עצמי בפורום הזה.ואמן שתבוא הישועה...ישועה זו בדיוק המילה שחיפשתי! ה-צ-י-ל-ו

ד"ר אורן חסון
האמונה ביכולת להגשים חלומות
01.03.2012 • 12:33

מבולבלתי יקרה,
לא פשוט. אני יודע. כי לכאורה היית במקום שבו התחלת מוקדם, והיית יכולה להגיע "אל המנוחה ואל הנחלה" (קרי: נישואים וילדים) מוקדם יותר, ועכשיו את שוקלת יציאה, שזה אומר חזרה אל אותו מקום, מתישהו, ועם מישהו אחר, הרבה יותר מאוחר. זו אולי תהיה לך תחושה של החמצה, אבל אני מתרשם שאת לא בשלה לנישואים כרגע. האם תהיי בעוד חודש-חודשיים? האם תהיי מסוגלת לוותר על החלומות האחרים? על הרצון לראות עולם ולהתנסות? – אני לא יודע. זו החלטת חיים שתצטרכי להחליט מתוך הכרות שלך עם עצמך, ושל מידת הלחץ שלך וראיית העתיד שלך כפי שאת רוצה לראות אותו, ומתוך אמונה בעצמך וביכולות שלך להגשים את הדברים שאת רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083