התלבטויות בזוגיות: מה לעשות?
shelly
להתגרש או לא?
⌄
שלום
! אני בת 28התחתנתי לפני שנה אבל אני ובעלי פרודים כחצי שנה, אנחנו עדיין אוהבים אחד את השניה אבל כל פעם שאנחנו נפגשים כדי לדבר ולנסות להציל את הנישואים אנחנו קופאים במקום ולא מגיעים להחלטה הסופית, בזמן האחרון אני ממש רוצה שהוא יהיה איתי אבל הוא פוחד שאפגע בו, הוא אפילו לא מסוגל להרים עליי את קולו כדי שלא אבהל ככה הוא אומר... אני רוצה שנחזור לגור ביחד אבל הוא פוחד, הוא מבקש ממני לצאת איתו לבלות אבל בזמן הפרידה יצאתי לבלות עם חברותיי ואני ממש לא אוהבת את זה.בבקשה תעזרו לי, אני לא יודעת מה עובר על שנינו... ממש קשההיינו אצל יועץ נישואין ולא עזרצריך להתגרש או לא?תודה מראש!!!
ד"ר אורן חסון
מי אני שאגיד לך, לפי מכתב קטן אחד?
⌄
שלי יקרה,
אני לא יודע מדוע היעוץ הזוגי שלכם לא הועיל לכם להבין מה אתם רוצים, ואני גם לא יודע כמה נתתם לזה צ'אנס. אבל את הרי יודעת שאני לא אוכל להגדיר את עצמי כיועץ זוגי רציני, אם אומר לך אם את צריכה להתגרש או לא רק לפי מה שכתבת. ומדוע את מוכנה להטיל יהבך על שיקוליו של אדם שיודע עליו ועלייך כל כך מעט?מה שבטוח הוא שאת לא רק מתלבטת לגבי הזוגיות, אלא גם פוחדת מהלבד, ולא ברור לי מה אצלך גורם מניע חזק יותר – הפחד להשאר לבד, הרצון הכן שלך להיות איתו, או הרצון שלך למצוא (לא לחפש, למצוא) זוגיות חדשה.אם לא התחברתם ליועץ זוגי שהלכתם אליו, וכבר עזבתם אותו ממילא, נסו אחר. אני חושב שיש לכם גם בעיה בתקשורת, שכן אתם לא גלויים זה לזו ביחס לצרכים ולפחדים שלכם.