התכתבות: רגשות של גבר מופנם

תאריך פנייה: 20.07.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אורין
מכתב
20.07.2012 • 23:07

שלום .
יצאתי עם מישהו כמה חודשים.כנראה שאני הרגשתי הרבה יותר ממנו בקשר.לו זה היה יותר נח, ולי פחות, ולכן הפסקתי את זה.הוא בחור ממש טוב, ולכן אף פעם לא היה ולא יהיה זלזול מצידו, גם אם אין לו רגשות אליי הוא תמיד יכבד אותי בתור אישה ובן אדם.אני לא יודעת בוודאות מה הוא מרגיש אליי, ואם בכלל יש רגש.זה מאוד מבלבל, במיוחד כי הוא בן אדם סגור ומופנם ואף פעם לא מדבר על עצמו ועל הרגשות שלו (גם לא עם החברים שלו).ממה שאני מרגישה ושעברנו יחד, אולי כן יש רגש מסויים.בכל מקרה, הנושא הוא שאנחנו פרודים כבר כחודש או קצת פחות, מאז הפרידה נפגשנו כמה פעמים (ללא מחויבות), וזה רק היה לי קשה יותר ויותר.בהתחלה שיקרתי את עצמי שטוב לי, כי הייתי מוכנה לסבול העיקר להיות לצידו, אבל זה התחיל ממש לכאוב, ולכן הגעתי למצב שכתבתי לו מכתב.קשה לי לדבר על רגשותיי, הוא יודע מה אני מרגישה אליו, אבל למרות הכל בדף זה הרבה יותר בא לידי ביטוי.סיפרתי לו שכתבתי לו מכתב, והוא ממש היה סקרן ומאוד רצה כבר לקרוא אותו.זה מאוד מבלבל אותי, כי מצד אחד אם לא היה לו רגשות אליו למה כ"כ חשוב לו לקרוא את זה? או שמה זה רק סקרנות לדעת מה הרגשות שהוא יכול לעורר אצל בן אדם, במקרה הזה אצלי?בכל מקרה, כבר שבוע וחצי שלא נפגשתי איתו.אבל אני מרגישה שיש איזשהוא פרק איתו שאני חייבת לסגור.רוצה להביא לו את המכתב, אומרת שזה יקל עלי, אבל מה אולי אחרי שאביא לו, זה יהיה לי קשה יותר ?אולי כי אצפה שמשהו ישתנה אחרי שהוא יקרא?ואם הוא לא יגיב?בכל זאת, אצטרך לשמוע מענה מסויים.אני לא יודעת אם זה כדאי, בכל זאת, אני לא יכולה להכריח בן אדם לאהוב אותי.הסיבה היחידה שאני מסוגלת להביא לו את המכתב ללא חששות, זה כי אני יודעת שהוא בחור שלעולם לא יראה או יצחק עלי ועל המכתב בפני אנשים.אבל בכל זאת אני מפחדת שהציפיות שלי יהיו גבוהות מידי ומפחדת להתחרט.אשמח לעזרה פה.תודה ...

אורין
מכתב
20.07.2012 • 23:09

אנחנו בגילאי 20-21 ד"א.

ד"ר אורן חסון
התכתבות
22.07.2012 • 16:05

אורין יקרה,
אנשים מופנמים מבטאים פחות רגשות. זה לא אומר שהוא לא מרגיש, וזה לא אומר שהוא לא חושב עליך או חושב על עתיד משותף איתך, אבל זה בקנה המידה שלו ובסטנדרטים שלו, ולך קשה לראות את זה. יתכן מאד שלו היית ממשיכה איתו ביחד, זה היה מרגיש לך כך איתו לכל החיים, אבל יתכן מאד גם שהיית מרגישה בחסכים רגשיים גדולים כתוצאה מכך. האם הוא יכול ללמוד? - אני לא יודע. האם המכתב שלך יכול לשנות? - גם את זה אני לא יודע. ואולי תגלי שבהתכתבות הוא יודע להתבטא טוב יותר, והיו דברים מעולם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083