התחלה של קשר: איך להתמודד?

תאריך פנייה: 10.11.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
רוצה לדעת
הכרות מאתר
10.11.2010 • 20:02

שלום,
הכרתי לפני כשלושה שבועות אדם מקסים בגילי (27) מאתר הכרויות ומההתחלה הפגישות בינינו היו מופלאות, מלאות מלל רב, משיכה גופנית (למרות שלא הגענו ליחסים אינטימיים) ושיחות עמוקות. בינתיים ללא קשר אליו, כיומיים אחרי ההכרות עמו, החלטתי למחוק את כרטיסי באתר מפאת חוסר ענין בסגנון כזה של הכרות אך גיליתי שלשום שהוא נכנס לאתר... קצת נלחצתי ורוצה לדעת אם זה מוצדק ואם זאת סתם סקרנות מצידו?חשוב לי להדגיש שיש בינינו כימיה אינטלקטואלית, ואף גופנית מדהימה אך אני לא יודעת כמה להמשיך כי נאמנות היא מרכיב מהותי עבורי וכרגע זה סוג של צביטה קטנה בלב.

ד"ר אורן חסון
התנתקות קשה מהאתר
10.11.2010 • 21:36

הכרות יקרה,
אתם רק בתחילת הקשר. הרגלים ישנים, ולפעמים תכתובות שהתחילו קודם, לא קל להעלים בבת אחת. ואולי בכלל הוא, כשנכנס לסגור את הכרטיס שלו, ראה אותך שם, ומתלבט אם לומר לך משהו או לא. במילים אחרות, הכי פשוט לומר לו מה עשית, ושראית אותו, ושאת רוצה להיות בטוחה איתו, ושלא היית רוצה שבן זוג שלך ימשיך "לחפש". ולהסתפק בזה, מבלי לחפור. אם הוא מעוניין בך באמת, הוא ירגיש שלא בנוח עם כל הסיפור הזה, ויפסיק בעצמו. ואם לא, ממילא תדעי זאת בקרוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רוצה לדעת
התנתקות קשה מהאתר
10.11.2010 • 21:58

ד"ר חסון, תודה על התשובה.רק חשוב לי לציין בפניך כי אני התנתקתי במקרה כיומיים אחרי שיצרנו קשר ללא כל קשר להכירות שלנו (פשוט כי לא מצאה חן בעיני סוג ההכרות שם עם אנשים) וכשנכנסתי, נכנסתי בכוונה "לבדוק" אותו בחיפוש גס וראיתי שהוא אכן נכנס.אין לי מושג אם זה ראוי בשלב כזה של קשר טרי מאד להגיד דבר כזה (אעפ"י שאני אכן מגדירה את עצמי כאחת שדוגלת באמירת דברים ישירות).מה לעשות פרקטית? זה עלול מבחינתי להיות אבן נגף כרגע...

ד"ר אורן חסון
איך לשמור על הקשר, אם הוא "שווה"?
12.11.2010 • 00:20

רוצה יקרה,
אז יצא לך, גם אם במקרה, להיות צדיקה לגמרי, והוא, אולי במקרה ואולי לא, לא היה כזה. ניסיתי לומר לך איך אפשר לומר לו. נסי, תוך הבנה, ולא מתוך חרדות והאשמות. כי ממילא לא תצליחי להמשיך ביחסים איתו מבלי לפתוח את זה. נכון?ונסי לעשות זאת מתוך גישה של "איך אני עושה זאת באופן חיובי, כדי שנמשיך להיות ביחד?" ולא מתוך גישה של "הוא הולך לסבן אותי, והוא לא באמת רוצה להיות איתי, אלא אני רק שלב ביניים". כי זה יכול להגדיר את התוצאות של השיחה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083