התגברות על קשר - מה באמת קורה?

תאריך פנייה: 13.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רונה
איך מתגברים כל כך מהר על פרידה????
13.02.2006 • 15:38

אני ובן זוגי אחרי יותר משנה של קשר אינטנסיבי ואוהב נפרדנו סופית לפני מספר ימים לא רב, לא הצלחנו להסתדר וכניראה שלא התאמנו אבל למרות זאת נשארו שרידי אהבה(שכמובן לא היו יכולים להועיל במצבנו)...אתמול ראיתי שבן זוגי (סתם מסקרנות להסתכל מה יש בחוץ בשוק "הבשר") נרשם כבר לאתר הכרויות וגם בזמן פרידה קצרה קודמת שהיתה לנו לפני חודש....הוא בעצם כבר התחיל לחפש וכניראה שלא הזיז לו כל דיברי האהבה, כל מה שהיה ביננו התנפץ בשניות, הרגשתי שאני נופלת לתוך בור שחור, איך זה יתכן??????מאדם שאהב אותי יותר מהכל, רצה להתחתן איתי והתחלנו לבנות חיים משותפים ביחד....מזה ולאן ...איך זה יתכן בכזו מהירות הוא מתגבר כשהוא הראה לי שאהבתו גדולה מהחיים.איך זה יתכן? ולמה זה בכלל צריך להזיז לי?אין לי תשובה מדוע....פתאום כל האמון והתמימות עפו טסו להם לתוך השמיים

ד"ר אורן חסון
מי אמר שהוא התגבר?
14.02.2006 • 01:03

רונה יקרה,
בן זוגך לשעבר (ועדיין לא כתבת את המילה הזו), מנסה לשקם את עצמו בדרך שהוא יודע ומבין, וזה לחפש פתרון מעשי. זה לא אומר שהוא ימצא בקלות, זה לא אומר שהוא יתאהב בקלות, וזה לא אומר שהוא כבר התגבר על הקשר. זה רק אומר שהוא רוצה להתגבר על הקשר. והחיפוש המעשי אחר פתרון הוא גברי יותר. זה לא אומר שהוא מתאבל פחות. לנשים, לעומת זאת, יש נטייה לתקופת אבל מוחצנת ארוכה יותר, כי הן עסוקות יותר ברגשות שלהן.וכמו תמיד, בהכללות כאלה אני נזהר, שכן כמעט תמיד אפשר לראות חפיפה בין נטיות של גברים לנשים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083