התאפקות וזמן מחשבה

תאריך פנייה: 08.02.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שוש
קנאה המשך
08.02.2006 • 08:00

לדוקטור חסון האים יש דרך להיתגבר על הקינאה אולי תרגילים " לעבוד על המוח" ולהיתגבר על העניין? האים על ידי הבנת מקור הקינאה שבי יכולה אני להיתגבר להבין את הקינאה? אפשר כמה עצות איך להיתגבר האים אני צריכה כל פעם שאני מרגישה את הקנאה לא לשאול את בעלי שאלות ולבלוע ולישתוק האים כך מיתגברים? האים כך זה עוזר? שוש תודה על העיצות ועל תשובותיך המהירות זה ממש עוזר ומחזק שוש

אורנית
קנאה המשך
08.02.2006 • 14:02

שוש,אני מרגישה בדיוק כמוך לפעמים. ואני עוצרת את עצמי באמת. כי הקנאה הורסת, וגם גיליתי שהם "מרימים את האף", עקב שאלות קנאה כאלה. חוצמזה, לא כדאי לנבור בעבר. אני עוצרת את עצמי, כל פעם שאני חושבת על איך היתה החברה הקודמת שלו. האם נישקה כמוני, האם היה לו כיף יותר איתה מבחינות מסוימות... אבל אז, אני חושבת שעדיף לא לדעת. הרי אם היה יותר טוב שם למה לא נשאר שם?!זו דעתי, אני מבינה אותך מאוד....

ד"ר אורן חסון
זמן למחשבה יכול להיות אסון
09.02.2006 • 00:58

שוש יקרה,
לא פשוט ללמוד איפוק, כאשר כל נים בגופך זועק להגיב. אבל הרגל לפעמים מצליח לשנות את מצבך הנפשי. לכן, אם את יכולה להרגיל את עצמך בהדרגה להתאפק, זה נפלא. וחפשי לעצמך עיסוקים אחרים, כדי שלא להטריד עצמך בנושא זה דווקא. זמן למחשבה הוא אסון כאשר המחשבות נוטות לקחת אותך למקומות לא טובים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083