התאהבות ברופא - מה עושים?

תאריך פנייה: 30.06.2014 מס׳ הודעות: 10
חיפוש נושא
דניאלה
התאהבות קשה
30.06.2014 • 08:34

שלום רב,
אני יודעת שהנושא הבא זה משהוא שדנו כאן כול כך הרבה אבל גם אני חייבת את התשובות שלי. אז גם אני מאוהבת קשות ברופא נשים שלי. אני מטופלת פוריות אצלו המון זמן ועברנו ביחד אינספור טיפולי פוריות ותמיד פנטזתי עליו סצנות מיניות. לפני כמעט שמונה חודשים ילדתי את בתי הבכורה לאחר שנלחמנו מאוד קשה להשיג את ההריון הזה. אני בן אדם מאוד הגיוני בדרך כלל ולא נותנת לעצמי ליפול בדברים כאלה אבל אני לא שולטת בזה. אני יודעת שזה קורה להמון נשים במיוחד עם רופא פוריות ואני יודעת שהפתרון הוא להחליף רופא אבל באזור שאנחנו גרים אין הרבה רופאים של פוריות כמו שיש באזור המרכז. ואני יודעת שגם לילד הבא אני צריכה את המקצועיות שלו, מה גם שאני לא מוכנה להפסיק לראות אותו. הוא גדול ממני לפחות בעשרים שנה ואני פשוט נמשכת אליו בטירוף. ביליתי את כול החופשת לידה שלי במחשבות איך לראות אותו ואיזה סיבות להמציא רק כדי להגיע אליו. גם לאחר שחזרתי לעבודה, אני פשוט לא מתפקדת ועברו כבר כול כך הרבה חודשים. זה עצוב להגיד אבל הייתי עוזבת את בעלי אם הוא רק היה נמשך אליי בחזרה. אני אישה שנראית טוב מאוד וגם מאוד משכילה. אני בבעיה גדולה אני יודעת והלוואי ויכולתי לצאת מזה.

ד"ר אורן חסון
התאהבתי ברופא שלי: מה עושים?
01.07.2014 • 22:35

דניאלה יקרה,
הנושא הזה אכן עולה מדי פעם, אבל לא לעתים כל כך קרובות. לכן אכוון אותך בכל זאת לשיחות קודמות שלי, ואם תרצי להוסיף משהו אישי שלך עליהן, אקשיב לך ואתייחס:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3452672http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-464409http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3484387

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דניאלה
התאהבתי ברופא שלי: מה עושים?
02.07.2014 • 06:25

ד״ר אורן היקר,
תודה על המענה. האמת היא שלאחר שקראתי את הקישורים אני עדיין חושבת שהמקרה שאני מתארת הוא קצת שונה. אולי כי אני לא רוצה שזה ישאר בגדר פנטזיה ואני רוצה לממש את זה. בפעמים האחרונות שביקרתי במרפאה אני חושבת שהוא הבין שאני מעוניינת בו אבל הוא כול כך מקצועי שזה מעצבן. מה הסיכויים שמבין כול המטופלות שיש לו הוא יבחר דווקא ברומן איתי? וגם אם אני אנסה להיות אמיצה ואתוודה בפניו והוא יסרב לי, עדיין אני מאבדת אותו גם כרופא כי זה ברור שאני לא אוכל להגיע אליו יותר. אני בן אדם כול כך בוגר והגיוני בדרך כלל ועכשיו אני נהיית שלולית רק מעצם המחשבה עליו. היישוב שאנחנו גרים בו הוא קטנטן ואני רואה אותו אפילו לא במרפאה ואני פשוט גמורה מזה.אולי כדאי להתוודות ואז להשתחרר מזה סוף סוף? כי אני ככה רק כי אני לא יודעת מה הוא חושב ואולי אם אני אדע שהוא לא מעוניין אני אפסיק. מה אתה חושב?

ד"ר אורן חסון
כי אני רוצה...
02.07.2014 • 14:36

דניאלה יקרה,
הוא צודק. זה לא אתי, וזה עלול לעלות לו במקצוע. סיכון רב מדי בשבילו. מה עוד שאולי הוא באמת רק אדיב ונדיב, ואיש מקצוע טוב, ולא רוצה יותר.את מוזמנת ליצור איתו את הקשר, על הסיכונים שיש בזה לשניכם. אחרי הכל, זו מדינה חופשית, נכון? ואם הוא יגיד לך לא, ממילא אני לא בטוח שתרצי להמשיך ולהיות מטופלת שלו. אלא שאני לא חושב שאת באמת מעלה בדעתך אפשרות שכזו. אולי כי את לא רגילה לסרוב? הרי אם אתם ביישוב קטן, והוא מבוגר ממך, סביר שהסיכון גדול עוד יותר. סביר שגם הוא נשוי, והעובדה שלא כתבת על זה דבר, אולי אומרת שמה שחשוב לך זה רק מה שאת רוצה. אני לא יודע, ואני לא בטוח, אבל אני תוהה...

בברכה,
דניאלה
כי אני רוצה...
02.07.2014 • 15:58

ד"ר אורן היקר,
אני מודה לך מאוד על המענה והאכפתיות. אתה כול כך צדקת במה שכתבת. לא הזכרתי את הפרט החשוב הזה שכמובן שיש לו משפחה אולי בדיוק מהסיבה שרשמת, כי אני חושבת על מה אני רוצה כרגע. אני יודעת שהוא יודע שאני מעוניינת בו ואני יודעת שהוא מעצמו לעולם לא יעשה צעד אליי גם אם הוא ממש ירצה. אני לא חושבת שהיו לו מטופלות שהיה לו איתן משהוא, הוא לא הטיפוס בכלל וזה מה שמושך אותי עוד יותר, זה שהוא מקצועי לחלוטין ואיש משפחה טוב ולמען האמת מי אני שככה ירצה להרוס את זה רק כי אני רוצה כול כך? מעולם לא נמשכתי למישהו אחר שהוא לא בעלי ומהסיבה הזאת זה תפס אותי ככה חזק. אני לא חושבת שאתוודה בפניו, בטח לא בזמן הקרוב. מה גם שאם הוא יסרב לי, יהיה לי מאוד קשה להתגבר על זה ואני צריכה כוחות לתינוקת שלי. מה שצריך לקרות קורה.... תודה לך

ד"ר אורן חסון
התמודדות
04.07.2014 • 18:29

דניאלה יקרה,
קחי בחשבון שמה שאת מרגישה מגיע מצורך כלשהו. אולי צורך וכמיהה בסוג מסויים של אהבה שחסר לך, ואולי צורך אינדיבידואלי להשיג מיידית את מה שאת רוצה ועכשיו. אני לא בדיוק יודע. אולי גם משהו שמשלב את שני הדברים, ואולי משהו אחר. יכול להיות שתרצי ייעוץ פרטני אצל איש מקצוע, כדי להיות מסוגלת בתהליך חשוב ואישי לבכות את האבדן, ואת העובדה שאינך משיגה את מה שאת רוצה, ואחר כך ללמוד להתמודד לא רק עם האובדן הספציפי הזה, אלא גם עם צרכים אחרים שלך שמתנגשים עם צרכים של אחרים, שאולי יעזרו לך להיות אמא טובה יותר ואישה טובה יותר.

בברכה,
דניאלה
התמודדות
06.07.2014 • 07:05

ד"ר אורן חסון היקר,
אני מודה לך מאוד על המענה. עזרת לי מאוד ולקחתי את כול דבריך לתשומת ליבי ואכן צדקת בכול מה שכתבת עליי. אני באמת שוקלת ייעוץ אישי על מנת שאוכל להמשיך. במידה וכן, אשמח ליצור איתך קשר ליעוץ אישי בימים הקרובים.

ד"ר אורן חסון
הקשבה
06.07.2014 • 23:01

דניאלה יקרה,
תודה על ההקשבה. אני יודע שזה לא קל.

בברכה,
דניאלה
הקשבה
13.08.2014 • 13:17

ד"ר חסון היקר,
אני יודעת שכבר כתבתי המון אבל הייתי חייבת לכתוב שוב... כול מה שכתבתי בהתחלה עדיין לא עבר לי ואפילו רק התחזק.... בעלי קיבל תפקיד בסניף אחר של החברה וזה בקצה השני של הארץ. אני גמורה מהמעבר מהיישוב. אני הולכת להיות רחוקה בלפחות ארבע שעות מכול העולם שלי כאן ולא כואב לי כול כך שאני לא אראה את המשפחה שלי והם יהיו רחוקים מהתינוקת, אבל על זה שאני לא אראה את הרופא שלי כואב לי מאוד. מצד שני אני בטוחה שהמעבר רק יציל לי את הנישואים ואת החיים שלי בכלל. הוא(הרופא) כול כך מתחמק מליצור איזו אינטראקציה איתי. הוא עובר מדרכה כשהוא רואה אותי, משלם מהר בטירוף בסופר בשביל לא לעמוד לידי בקופה ואז בורח כמו עכברוש חזרה לאוטו שלו. כול פעם שאני רואה אותו במקרה וזה קורה לא מעט (יישוב קטן) הוא בורח ממני כמו ילד קטן. אני לא מבינה למה. אני מעולם לא רדפתי אחריו או ניסיתי ליצור קשר. אני יודעת שהוא לא מעוניין בי אחרת הוא לא היה בורח ככה בכזאת הפגנתיות שזה פשוט מגוחך ואפילו דיי מעליב. תודה על ההקשבה.

דניאלה
הקשבה
13.08.2014 • 14:03

בנוסף, חשוב לי לציין שאני לעולם לא אעשה צעד להתקרב אליו. אני בטוחה שכשנעזוב את האזור אולי דברים יסתדרו בשבילי אחרת. אולי הקידום של בעלי זה "מלמעלה" מה שנקרא. אני לעולם לא אפנה לרופא יותר וגם עכשיו כשאני צריכה רופא נשים כי עדיין אני גם צריכה לבדוק שהכול בסדר איתי, אני אלך לרופא אחר. אתה חושב כמוני? שזה מגוחך להגיע אליו לבדיקה אחרי כול מה שכתבתי בהודעות קודמות? תודה לך