התאהבות בפוזה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 27.07.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סטודנטית
מאוהבת במרצה שלי
28.07.2014 • 00:54

הכל התחיל לפני חצי שנה הוא עצבן אותי בזלזול שלו העמדתי אותו במקום אבל באותו הרגע זה קרה המבטים שלנו חדרו עמוק אחד לשני לא ידעתי אז שאני מתאהבת, שבוע אחר כך אותו מרצה ידע איך קוראים לי למרות שמעולם לא ציינתי את שמי ביקש שאכנס לאיזה פרוייקט של תלמידים מצטיינים אבל לא הבנתי מאיפה הוא יודע מה הרמה שלי הרי זה כולה סימסטר ב בשנה א. אבל הסכמתי הייתי צריכה כסף הוא ביקש ממני את הנייד שלי כדי שיוכל להסתמס איתי בנושא בווצאפ מאז החל סוג של חיזור גורלי מידי שבוע היה מבקש שאתזכר אותו בוואצאפ אך מהצד השני אין קול ואין עונה עד המפגש השבועי שלנו ובהפסקה היה זורק לי הערות עוקצניות לגבי זה שאני בעייתית עם קוצים לא הבנתי על מה הוא מדבר שבוע אחר כך הייתי מדוכדכת הייתי בהליך גירושין אף אחד לא ידע הוא לא ידע שבכלל אני נשואה הוא קרא לי בהפסקה וטען כי משהו עובר עלי ראש חוג אומר לסטודנטית שהוא לא אמור להכיר שהוא רואה שמשהו עובר עליה באותו היום הוא רישת אותי סביבו הזמין אותי לקפה בקפיטריה של המרצים ישב איתי לשיחה על חיי הצלחתי לשמוע שלוש פעמים את המילה מאמי נפלטת לו שהתחלתי להרגיש לא נעים כאילו אני עוברת על חוק מסויים הוא שאל אותי אם בהליך הגירושין שלי למדתי משהו אמרתי לו שאני לא מוכנה להרגיש נבגדת יותר ולא ששום אישה אחרת תרגיש כך הוא הבין את הקיו שלי אבל עדיין היה דיי מאסיבי באותה שיחה חקר על הורי על הבן זוג על זה שאני בשלבי חיפוש עבודה כבר לא היה לי בנוח שאלתי אותו אם הוא נשוי או גרוש הוא ענה לי נשוי עם ראש מושפל לימים גיליתי שהוא בהליך גירושין בסופו של דבר באותו היום ברחתי משם כי הרגשתי שזה מהיר לי מאוד מהיר לי שקמתי ללכת נשאלתי אם אין לי עוד שיעור אחריו הרמתי לו להנחתה ואמרתי לו שבאתי במיוחד בשבילו והוא כתגובה שאל אם היה שווה את זה לא?! לא עניתי והוא שאל שוב התחלתי לגמגם ונפלט לי אתה אמרת שבוע אחר כך הבן אדם מחייך אלי למרות שתמיד הוא קשוח בוחן אותי מכף רגל עד ראש נותן לי כל מה שאני מבקשת אבל מגע לא היה גם לא לחיצת יד עם הזמן הוא התנשא מעלי עד שהתעצבנתי עליו העמדתי אותו שוב במקום התעלמנו אחד מהשניה כמה שבועות ושוב הוא פתח שיחה על כמה שאני נראת תשושה או מאושרת אבל המאמי נעלם והרמזים המיניים נעלמו היום הוא סיפר לי במין פתיחות שמעולם לא ראיתי ממנו כי הוא עסוק מלחלוב ממני מידע שהוא בילה עם חברים בסופש באילת ואיזה ספורט מועדף עליו אבל משהו אחד לא שמתי לב בימים הראשונים שהיום דופק אותי כי אני לא מסוגלת לצאת עם אף אחד אחר - התאהבתי... הוא לא יודע את זה אבל הוא בטוח מרגיש המבט שלי מדבר וגם שלו הוא צוחק מכל בדיחה שלי גם אם היא לא מצחיקה מסתלבט עלי שצריך ומדבר בקול מונוטוני יש בנינו 18 שנה הוא ראש חוג אני סטודנטית אבל אני פשוט לא יכולה לשמור את זה בתוכי אני לא יכולה לראות אותו בלי להרגיש מגע יוצא לי לחשוב על זה שאולי אצא מפגרת וכי אולי אין לו רגשות אלי והכל מתוך חיבה או שאולי הוא רוצה רק לנצל אותי מינית אבל הבן אדם מחזר כבר חצי שנה איכפת לו ממני ואני לא האדם שיספר לו שזה מה שאני מרגישה רק בסיום התואר שאז אדע שלא אצטרך להיות תחתיו ולראות את פניו, ידוע לי שדמות אבל חסרה לי בחורה בת 25 שמתאהבת בגבר בן 43 זה הזוי אבל זה זה אני ממש רוצה אותו והוא מפריע לי למצוא משהו אפשר טיפ?

ד"ר אורן חסון
להתאהב בפוזה יותר מאשר באדם?
28.07.2014 • 17:42

סטודנטית יקרה,
זה נשמע רע. ראשית, כי לא טרחת אפילו לכתוב אם הוא נשוי או פנוי, ואולי זה אומר משהו על הכוונות שלך להתעלם מנושא "טריוויאלי" שכזה. אולי.שנית, כי הוא בפוזיציה שבה קל להשפיע, וכל יחסים שביניכם אסורים על פי חוק, לפחות כל עוד את סטודנטית שלו.שלישית, כי התאהבת באדם בשל הפוזה שלו יותר מאשר באדם שבו. אני כותב זאת על סמך מה שאת עצמך כתבת, וזו נקודה מאד חשובה. יש משהו מושך בכוחנות של גבר דומיננטי, ונסחפת אחרי זה. הוא לא נשמע לפי תאורך כאדם מתחשב או מתעניין. ההתעניינות שלו בך נראית כמו כזו המוליכה לשליטה ולא ככזו שיש בה אמפתיה ורצון להיטיב. ואולי גם כי ההתעניינות שלו מאפשרת לו להוסיף ולדבר איתך על דברים אישיים, מבלי לחשוף הרבה על עצמו.את נתפסת לפער הגילאים שביניכם - ואולי כי אותו את יכולה "להצדיק" בשל "חסך דמות האב", כאשר יש הרבה קשיים אחרים ביניכם. הם שם. ואם זה קשר בלתי אפשרי, או שיהיה תוך שליטה שלו על פי צרכיו שלו כמו שזה נראה, זה עלול לפגוע בך לאורך זמן.אם את לא יכולה לצאת מזה במהירות ולהתפנות לקשרים אחרים (וזה נראה כאילו את לא יכולה), אני חושב שנכון לך ללכת לטיפול, וללמוד הן להעריך את הקשר הזה והצרכים שלך, והן כדי ללמוד להתמודד עם הקשר הזה בין אם הוא יתקיים ובין אם לאו. כך או כך, לדעתי את צריכה סיוע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083