הפרשנות שלו נכונה? ניתוח קשר

תאריך פנייה: 27.06.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
טליה
מה אני צריכה לעשות במצב הזה?
27.06.2010 • 11:24

שלום רב.
הייתי בקשר עם בחור , קשר שנמשך חודשיים בערך. באופן כללי הקשר נראה מבטיח והבחור עשה רושם רציני, יחזר והיה רומנטי, והיו בנינו שיחות עמוקות על החיים . לפעמים הרגשתי שהוא מרגיש נחות לידי כי היה מספר לי דברים והיה אומר לי שהוא מפחד שאני אתבאס. סיפר לי שהוא גומר מהר ובסיבוב השני הוא יכול למשוך יותר זמן , והיה אומר שהוא מפחד שאתבאס. כל הזמן הייתה לי תחושה שהוא מפחד שאתבאס ממשהו אצלו. כשהגענו לשלב של הסקס , הוא באמת גמר מהר מדי, 10 שניות וגם בסיבוב השני, בנוסף גם היה לו קטן ( לי זה לא מפריע) שכבנו לאחר חודשיים של הכרות כי הוא לא מיהר והייתה לי הרגשה שהוא מנסה למשוך את העניין כדי לגרום לי להתאהב בו לפני הסקס , כי כל הזמן היה אומר שהוא מפחד לאבד אותי ומפחד שהתאהב באחר. בקיצור, אחרי הסקס הראשון הוא לא התקשר אליי כמה ימים. לאחר כמה ימים הוא התקשר והסביר לי שהיה עסוק ולכן לא התקשר וסיים את השיחה לאחר דקה וחצי ואמר שידבר איתי כבר. הוא לא אמר שהתגעגע ( תמיד היה אומר לי) לא שאל איך היה אם נהנתי , והוא היה נשמע לי מאולץ,כאילו מישהו כפה עליו להתקשר אליי , הרגשתי שלא בא לא לדבר איתי. לאחר שבוא הוא התקשר ושוב הסביר שהיה עסוק ושאל מה חדש איתי ואמר שהוא כבר ידבר איתי. לאחר יומיים שהוא לא התקשר כתבתי לו מכתב שבו אני אומרת לו שהבנתי כבר את הרמז, שנפל לי האסימון, שהוא רצה רק להשכיב אותי וסתם להשתובב איתי . כמובן שהוא לא הגיב לי. אחרי כמה ימים כתבתי לו שככה לא מסיימים קשרים וחבל שלא שכב איתי מההתחלה כי היה חוסר לעצמו תשלומי טלפון והוצאות מיותרות, גם על זה הוא לא הגיב. לאחר כמה ימים כתבתי לו שאני מאוד מתגעגעת אליו ושנקשרתי אליו , והוא לא הגיב. בקיצור , הבנתי שזהו זה. עברו שבועיים ואני לא יכולה להפסיק לחשוב ולהתגעגע, ומה שמתסכל אותי הכי הרבה זה למה הוא נעלם לי פתאום אחרי הסקס. אולי הוא מרגיש מפודח על זה שגמר מהר או על זה שיש לו קטן . אני לא יודעת למה הוא פשוט התאדה אחרי שבמשך חודשיים שלמים אמר שהוא מפחד לאבד אותי ושאני אתבאס ממנו.לפעמים אני רוצה לכתוב לו שנהנתי איתו במיטה ( כדי שזה יתן לו ביטחון איתי) . מה הכי חכם לעשות? מה כדאי לי לעשות במצב כזה של חוסר וודאות? אני ממש לא יכולה להרפות מזה

ד"ר אורן חסון
החמצה שאולי לא היתה החמצה...
28.06.2010 • 14:08

טליה יקרה,
זהו, שיש כל כך הרבה אפשרויות שקשה לדעת מה נכון. אבל זה מתסכל, ללא ספק.יכול להיות שהפרשנות שלך נכונה. שהוא הכין עצמו לנסיגה, כי היה בטוח שיפשל, ולאחר מכן נסוג כי בטוח שפישל. אלא שאם זה נכון, הוא כל כך חסר בטחון ששום אסימון לא יועיל לך. לא במצב הקשר הזה, שהוא עדיין בתחילתו. אחרי הכל, הנסיגה שלו היתה לאחר אינטימיות ראשונה, הוא לא בטוח מה את חושבת, והוא גם לא רוצה באמת לשמוע. זה למקרה שהמסקנה שלך נכונה.ואולי יש לו סיבות אחרות שאינך יודעת עליהן, כמו חברה לשעבר שחזרה לתמונה, או שהוא יצא לנסיעה דחופה וסודית לחו"ל, או שהוא שוכב פצוע בביילינסון ולא רוצה להטריד אותך אם הוא יכול בכלל.מכל ההסברים האפשריים, לפי מה שסיפרת ההסבר שלך סביר. יש לו בעיות לא פשוטות, ולמה לך להכנס למיטה חולה? את עדיין לא מכירה אותו מספיק, ולמרות כל הסימנים האחרים הטובים, בהחלט יכול להיות שהחולי הוא גדול מכדי להכנס אליו עם עיניים פקוחות. אז למדת עוד משהו על אנשים, לטוב ולרע (כי היה בו גם מזה וגם מזה). אל תקחי את זה כהכללה גלובלית על אנשים, וגם לא על גברים. כל אחד שונה. את יכולה לנסות מה שאת רוצה, כי את חושבת נכון בסך הכל. אבל חבל שתישארי אחר כך לאורך זמן עם מחשבות על החמצה שלא היתה באמת החמצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רותם
לטליה
24.11.2010 • 23:19

איך הכרתם ?דרך המחשב?מה הוא עושה בחיים אני יכולה ליעץ לך