הערכה עצמית וסיום זוגיות
גושי
זה נגמר לא יפה
⌄
רינת מתוקתי, לו יכולתי לחבקך הייתי עושה זאת. כל מילה שלך כל כך מוכרת לי. אז בואי אני אספר לך מנסיון. ניהלתי רומן סוער עם הבוס שלי במשך 3 וחצי שנים. 3 וחצי שנים של "כביכול אהבה מטורפת, חברות בנשמה וכל הדברים הטובים, אך גם 3 וחצי שנים של שבתות וחגים, חופשות משפחתיות ושמחות משפחתיות. עליות וירידות רגשיות ונפשיות. הוא אפילו הודיע לי מספר פעמים שהוא עוזב את הבית, אך לבסוף "לא היה מסוגל. עכשיו הוא החליט שהוא רוצה לנסות לשפר את יחסיו עם אשתו והסיפור נגמר. אני נפלתי לבור שחור של עילבון ודיכאון, ואם כל זה חייבת להמשיך לעבוד איתו, וכן כנראה זו אני שתצטרך למצוא מקום עבודה חדש. יש לי מספר נקודות כואבות אך חשובות בשבילך:1. את עוזרת לחיי הנישואים שלו לפרוח2. את מנפחת לו את האגו, כך שיותר קל לו בבית3. ברגע שאישתו תגלה, הוא יעיף אותך ממנו כמו מצורעת4. העובדה שאת צריכה לראות אותו כל יום תשגע רק אותך ולא אותורינתי, כמה שקשה, תמצאי מקום עבודה אחר ותנהרי את עצמך ממנו. חד משמעית.כי אם תמשיכי את זה לאורך זמן האובססיה תבלע אותך והחזרה לעצמך תהיה קשה כפליים. אני איתך מתוקה!
גושי
זה נגמר לא יפה
⌄
ושכחתי לציין שברור שהוא קנאי רציני, כי הוא מפחד לאבד הערצה שלך שהוא כל כך צריך לאגו. אבל באותו הזמן ממש הוא שוכב אם אישתו, ולא חשוב מה הוא מספר לך, ויכול אפילו להיות שהוא עושה איתה דברים שאת לימדת אותו, אבל זה בסדר מבחינתו ועליך לקבל זאת. זה נראה לך הגיוני? האם זה באמת מגיע לך?
רינת
עזרה
⌄
גושי.תודה רבה לך... פתחת לי את העיניים לדברים שאולי לא שמתי לב להם.גם צדף עשת זאת ואני מודה לשתיכן- מאוד.אבל שנתיים וחצי...... זה המון זמן.הוא הגבר הראשון שהתאהבתי בו.זה לא כ"כ קל לשבור מערכת יחסים כזו.לפי מה שאתן מספרות לא יהיה לי עתיד איתו... אני צודקת???וגושי..לא סיפרת לי איך התמודד איתו, והכי חשוב בשבילי- זה איך נפרדת ממנו???חשוב לי ללמוד איך להתמודד ואיך להפרד ממניו כי אני אצטרך לעשות זאת. (כדי שלא אפול לדיכאון)ת'אמת, אני ממש מבולבלת. שנתיים אישתו לא גילת, עכשיו היא כן....וחוץ מזה אני מכירה את אישתו היא פתי...(אולי גם אני...ובצדק)אבל זה לא העיניין. היינו מתנשקים ומתחבקים גם כשאישתו הייתה בבית אבל כמובן בחדר אחר...מה את חושבת.
רינת
זה נגמר לא יפה
⌄
עוד דבר,איך בדיוק אני משפרת לו את הנישואים- איך זה קשור אליי???בבקשה תסבירי....תודה
ליאת
זה נגמר לא יפה
⌄
כשהוא בא מסופק הבייתה הוא בא לאישתו ומנסה לרצות אותה על כל העעול שהוא עושה לה..את מכירה את הבדיחה שהגבר בא הבייתה ומביא לאישתו פרחים אז היא שואלת למה מה כבר עשית??? אז זה על אותו משקל.גבר שבוגד בא הבייתה ומנסה להיות הכי בסדר שאפשר..עם האישה עם הילדים ובכלל בבית.ידע כללי.
אני
ומה עם האישה?
⌄
אני לא מאחלת לאף אחת מכן לעבור בגידה של בעל. זה כל כך פוגע. תחשבו על זה - אתן כנראה צעירות וחופשיות, וגם אם קשה לכן, זה קשה שבעתיים לאישה הנשואה שילדיה כל כך תלויים בה ובעלה בו בחרה, אהבה ובטחה, בוגד בה.
ד"ר אורן חסון
להעריך את עצמך יותר
⌄
רינת יקרה,
באמת מעניין אותך איך את עוזרת לחיי הזוגיות שלו? את נמצאת במצוקה, וזו השאלה שבאמת הכי מעניינת אותך? השאלה החשובה ששאלת היא איך להפרד ממנו. אבל את לא צריכה לשאול את השאלה הזו. הגיע הזמן שתביני שיש לךאת כל התשובות. את יודעת אותן, את רק לא רוצה לקבל אותן. קחי לעצמך 5 דקות שבהן תגידי לעצמך: אני רוצה לעזוב, איך עושים את זה? אם תקחי על עצמך את האחריות ואת העצמאות שלך, רינת, לא תצטרכי אף אחד כדי לקבל תשובה. יותר מזה, כשתעשי את זה, תתחילי גם לכבד ולהעריך את עצמך יותר ממה שאת עושה היום.