הליכה לנערות ליווי: מה עושים?

תאריך פנייה: 28.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יונה
בעיות בזוגיות
28.04.2006 • 14:44

לד"ר שלום .לבן זוגי ולי יש בעיות בזוגיות . אנחנו היינו ביחד שנה וחודש וגרנו ביחד כל התקופה , לפני חודש גליתי שהוא בגד בי עם נערת ליווי וגם בפרידות הקצרות שהיינו לנו הוא היה עוד פעמיים מאוד כאב לי שבחורה אחרת נגעה בו ושהוא חשב על הרעיון הזה ללכת למשהי אחרת . היום הוא רוצה אותי לטווח ארוך , הוא לא מוכן לוותר עליי הוא מודה שעשה טעויות בקשר שלנו , הוא הודה אחרי שבקשתי ממנו לעשות בדיקת פוליגרף נראה לי שזה הלחיץ אותו אז הוא החליט לומר לי את האמת. אני מאוד אוהבת אותו מאוד ואני בטוחה שהוא אוב אותי גם . לא ציינתי בתחילת המכתב שעליתי על בעיה שישנה אצלו הוא לא יכול להתמודד עם עצבות אז הוא מחליט לשתות ולברוח מהמציאות זה עזר לו המון בקשר לא להרגיש מה שאני מרגישה . היום הור מודע למצב ולמה שעברתי איתו הוא מבקש סליחה ורוצה להמשיך רק איתי את החיים הוא לא רוצה משהו אחר חוץ ממני . האים להמשיך איתו את הקשר ?תודה.

ד"ר אורן חסון
כשרע לו, הוא הולך לנערות ליווי
30.04.2006 • 16:19

יונה יקרה,
לא כתבת בני כמה אתם, לא כתבת אם זה פרק א' שלכם או פרק ב' או ג'. עבור קשר משמעותי של בני עשרים פלוס, זה הרבה יותר מוקדם מדי, לרכוש הרגלים של הליכה לנערת ליווי. את אומרת שהוא לא יכול להתמודד עם עצבות. העצבות הזו היא דבר שיגיע שוב מתישהו, גם אם תהיו נשואים. את רוצה לוודא שכאשר הוא במשבר, שזה לא יקרה לו, נכון? אז אם את רוצה אותו, תוודאי שאת עושה הכל כדי לדעת שהוא יכול להתמודד עם רגעי משבר, ורצוי בעזרתך, וכן, שהוא ילמד לפתוח את הרגשות הללו שלו איתך, ושאת יודעת לסייע לו, כך שהוא לא יהיה זקוק לנערות ליווי כדי להרגיש טוב יותר עם עצמו. לפיכך, אם את רוצה להיות איתו בקשר, קחי בחשבון שזה אומר שאת היא זו שצריכה להתאמץ, לגרור אותו ליעוץ זוגי, ללמוד איך להקל עליו להתמודד עם דכאון (אם זה אכן הסיפור), ולוודא שמה שקורה שם מתאים לך, ונותן לך מספיק בטחון שדברים כאלה לא יחזרו.פתרון אחר, אגב, שאני די בטוח שלא ימצא חן בעינייך, הוא ללמוד להתגבר על קשרים שלו עם נערות ליווי, כך שזה לא יפריע לבטחון שלך ביציבות הקשר ובאושר שלך. אלא שאני די בטוח שזה לא הפתרון שאת מחפשת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083