היכרות עם בת זוג: טיפים ודרכים

תאריך פנייה: 04.07.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שלי
ביישנות
04.07.2005 • 23:32

שלום
לך ד'ר אני חייב לציין שאתה אחד האלופים בעזרה בנושא זוגייות, קבל ח.ח עצבני ביותר, עכשיו יש לי כמה בעייות וכל פעם אני מתפתף אחת, ומה שמשותף לכולן זה שאני רוצה להגיע למצב שאני יכול להשיג בחורה, או בכל אופן לנסות , אני אחר קשר של 4 שנים ואני פרוד כשנה, ופתואום גם אחרי שנה של פרידה , אני מרגיש תחושה של דאון כשאני מביט על בחורה שמוצאת חן בעיני, אני לא יודע איך לאפיין את זה יכול להיות שאני מתבייש ברגע האמת לגשת ולדבר איתה על היכרות ביננו, ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי,א ני מאד רוצה להשיג בחורה שמוצאת חן בעיני בכוחות עצמי עם אמונה רבה בעצמי ולא בעזרת אחרים, אני נראה טוב, אך אני יודה לך אם תיתן לי את כל הכלים להשיג את המטרה, מה אם זה קטע של בושה? או חוסר בטחון עצמי.? או ???

ד"ר אורן חסון
אומץ, או דרכים עוקפות
06.07.2005 • 02:37

שלי יקר,
לא כתבת בן כמה אתה, ויש לזה משמעות, לפעמים, לפחות באופן שבו תוכל למצוא בת זוג. והיום אפשר לעשות זאת גם באינטרנט, מה שיכול לחסוך לך את הצורך לאזור אומץ ולחפש שורת פתיחה. יתרון נוסף שיש בהכרות אינטרנטית הוא שאתה יכול להספיק להגיד לה מי אתה ומה אתה עוד לפני שתספיק להגיד לך "לא", מה שיכול להגביר את הסיכוי שלך.והטכניקה הטובה ביותר של מפגש פנים-אל-פנים היא להפסיק לחשוש מכשלון, ולהיות מוכן לקבל "לא" כתשובה. ואז פשוט לגשת לבחורה ולומר לה שהיא נראית טוב, וששמך הוא כך וכך, ושהיית רוצה להכיר אותה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083