היא פגועה ובצדק
מבולבל
בקשר לבגידה ההיא
⌄
נתחיל מזה שכבר התחלתי בטיפול.הייתי בפגישה ראשונה כי אני באמת רוצה לתקן את העוול שגרמתי.סיפרתי לאשתי את הכל, לבד במקום ניטרלי והחלטתי שאני מפסיק עם כל השקריםכמובן שהיה קשה לה עם כל מה שאמרתי והיא קיבלה את זה ממש ממש קשה.אבל יש אור בקצה המנהרה כי היא מלאך בניגוד אלי והיא שוקלת דרכים חיוביות אבל לא טיפול זוגי.השאלה היא אליך איך לדבר איתה ולשכנע אותה ללכת איתי לטיפול זוגי??ואיך להמשיך הלאה עם הפער העמוק שנותר כי מבחינתה כל התקופת הרומן היא שקר אחד גדול בחיים שלנו.תודה
מבולבל
בקשר לבגידה ההיא מחכה לתשובתך דר. ח
⌄
דר חסון אני מחכה לתשובה
ד"ר אורן חסון
סמוך על התחושות שלה
⌄
מבולבל יקר,
אם היא שוקלת דרכים חיוביות שאינן טיפול, לך עם הדרכים שלה. היא פגועה ובצדק, ולכן אל תילחם בה, אלא תן לה לעשות החלטות, ולקבוע דרך שמתאימה לה. עושה רושם שיש לה אינטליגנציה רגשית גבוהה, אז סמוך עליה. ואת הפער תצטרך להשלים הן בעזרתה, והן בעזרת הטיפול שאליו אתה הולך.
מבולבל
סמוך על התחושות שלה-עוד התייעצות
⌄
תודה רבה על ההענות לשאלות דר. חסוןכבר הלכנו לטיפול זוגי-מפגש ראשון היה שעה וחצי ואנחנו מתכוונים להמשיך בטיפולמה אתה יכול לייעץ לי לעשות בחיי היומיום בשגרה.. כי אנחנו נמצאים תחת קורת גג אחת אך למעשה נמצאים בשני עולמות נפרדים אני מעריך שהיא עדיין מעכלת את מה שקרה אך אינני מוצא שום דרך לתקשר איתה מעבר למפגש הזוגי אצל המטפלכבר קבענו להמשך טיפול אצלו בשבוע הבאהאם עליי לתת לה"להתבשל" עם עצמה או עליי לנסות להמשיך לדובב אותה?היא יצרה קשרעם המאהבת לשעבר שלי, לא שיש לי מה להסתיר ממנה עוד אבל זה מטריד אותי כי רציתי לשים אותה מאחור.מה עליי לעשות בנוגע לזה?תודה
ד"ר אורן חסון
להמשיך את הטיפול
⌄
מבולבל יקר,
אתם ביעוץ זוגי: התייעץ עם המטפל שלך. לא נכון לי להתערב במשהו שמישהו אחר רק התחיל בו את הטיפול. התייעץ איתו.