החלפת בעלים - מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישל
מכתב נוסף - "נשואה וחושבת על החבר"
17.01.2007 • 03:22

שלום
ד"ר חסון,כתבתי לך ב- 14.1 ורציתי להוסיף כמה דברים.אני באמת שוקלת פרידה מבעלי וממש חושבת בפועל על החיים החדשים שלי ועל איפה בדיוק אני אגור לאחר הפרידה.בקשתי גם מחברתי להגיד לחבר הקודם שלי שלמעשה החלטתי להפרד, אבל שזה יקח קצת זמן. אני מודה שיש פער גדול בין להחליט ובין הביצוע בפועל: גם בגלל שזה צעד נפשי לא פשוט, גם כי יש לי עדיין רגשות כלפי בעלי וגם כי יכאב לי מאד לפגוע בו, במיוחד בגלל שהוא אדם מאד רגיש ועצבני.רציתי גם לציין שאני לא יכולה לקבל את העובדה שחברי הקודם יתחתן עם מישהי אחרת. זה יכאב לי מאד מאד. בתור אשה נשואה שאוהבת את בעלה, אני לא אמורה להרגיש ככה.אני גם לא אוהבת את העובדה שהחיים שלי באויר ושלבעלי אין מושג שאני חושבת את כל המחשבות האלה על החבר הקודם.מה שכן, הוא כן מודע לעובדה שבחודשיים האחרונים אני חושבת על פרידה בעקבות היחס הלא טוב שלו כלפי. כתוצאה מכך בשבועיים האחרונים הוא ממש משתדל להיות הכי בסדר שהוא יכול, עוד דבר שמקשה עלי בלהפרד.האם כל מה שהוספתי עכשיו משנה קצת את התמונה?..אנא ייעץ לי שוב, אני כבר לא עומדת בבלבול הנוראי הזה.תודה לך.. מישל

ד"ר אורן חסון
להחליף בעל?
19.01.2007 • 21:54

מישל יקרה,
את מתייחסת לפנייה שלךכאן. את רוצה שאחליט בשבילך, ואני לא יכול. אני מתרשם שאת כנראה רוצה לעשות את החלפת הבעלים, ורק רוצה לומר שזה תהליך לא קל בכלל. אני גם לא בטוח שהחבר הקודם יקבל אותך בזרועות פתוחות ובלב שלם, כי הוא יכול לזכור לך עוד זמן רב שבחרת בגבר אחר. אבל בשביל זה את בטיפול. כדי שתבחני את כל האפשרויות, ואת מה שטוב לך, לא? וזה פחות או יותר מה שכתבתי לך שם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083