החלטה קשה: סיכון מול אובדן

תאריך פנייה: 06.09.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ארה
שאלה
06.09.2006 • 18:29

שלום
ד"ר.אני בת 25 ויצאתי עם זוג חברים לאיזה מקום שם מילצר בחור מאוד חמוד שגם התברר שהוא מכר של בני הזוג.לאחר חודש הם שאלו אותו דרך חבר משותף אם הוא רוצה להכיר בחורה נחמדה שראתה אותו במקום ההוא והתרשמה.הא הסכים ואכן התקשרתי אליו דיברנו ממש דקה והוא אמר שיחזור אלי כי הוא צריך לצאת. לאחר יומיים שלחתי לוהודעה האם הוא עדיין מעוניין להכיר.. הוא התקשר אליי דיברנו כמה דקות ממש היכירות בסיסית והוא אמר שהוא ייתקשר בערבוהוא לא התקשר.. רק אחרי יומיים הוא התקשר (וחברה שלי אמרה לי שהוא איבד את המספר שלי והתקשר אליהם לבקש אותו). בכל אופן דיברנו 3 דקות והוא אמר שהוא עובד ערב כל השבוע והוא צריך לראות מתי הוא יוכל להפגש. מאז עברו שבועיים והוא לא התקשר.אני דווקא הרגשתי שיכול לצאת משהו רציני וטוב מזה אבל אני גם לא רוצה לרדוף אחריו כל הזמן..... אמרו לי שהוא בחור מקסיםונחמד שמחפש חברה אבל גם לא כזה שמסתכל על כל בחורה שעוברת ומחפש בחורות. בכל אופן אני רוצה לדעת מה לעשות..האם ליזום שוב טלפון או לעזוב? האם הוא כבר ייתקשר אליי?אני לא רוצה להשפיל את עצמי ברדיפה.......... מצד שני...חבל הוא דווקא מצא חן בעיני.

ד"ר אורן חסון
הזמן כגורם משמעותי
07.09.2006 • 02:07

ארה יקרה,
חשבי היטב מה עדיף יותר – סיכון "השפלה ברדיפה", או סיכון של אבדן של "משהו רציני וטוב". ומכיוון שזו בעיה קשה מאד, כדאי היה לחשוב עליה כמה חודשים טובים לפחות, לולא היתה גם לזמן משמעות כאן...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ארה
לד"ר חסון - לא הבנתי
07.09.2006 • 14:19

אני מצטערת....אבל לא הבנתי את עניין הזמן בתשובתך ובכותרת. קראתי 3 פעמים ולא הבנתי... כל הדבר הזה קרה לפני 3 שבועות בסך הכל. - אז הייתה שיחתינו האחרונה. מה כוונתך כדאי היה לחשוב עליה כמה חודשים טובים? אולי תפרט קצת? האם אני צריכה לחכות כמה חודשים??? ............לדעתי ככל שעובר הזמן זה כבר לא רלוונטי לא? בעצם אני לא יודעת..............אשמח לתשובתך.תודה רבה :))))