החלטה קשה: חלום מול זוגיות
רעות
עצוב לי
⌄
יש לי חבר ואנחנו כבר שנה ביחד. הוא לא אוהב לחיות בארץ והחלום שלו הוא ליסוע לחו"ל ולגור שם ולטייל בכל העולם אני מצד שני מעוניינת להתחיל תואר שני ואח"כ להתחתן ולהיות בארץ כי יהיה לי קשה רחוק מהמשפחה שלו. הוטא אומר שאני חשובה לו אבל זה החלום שלו ליסוע לחו"ל ולעבוד שם .שם הוא ירוויח יותר ולטענתו הוא לא אוהב את ישראל ולא אוהב ישראלים ואת כל השחיתות הזו שקיימת פה. הוא אומר אם אני רוצה אני יכולה ליסוע איתו אך הוא לא מוכן לוותר על החלום שלו. אני בת 24 ולא רוצה לבזבז תזמן שלי בקשר שהסתיים בסופו של דבר מה גם שככל שעובר הזמן זה יותר קשה אך מצד שני אני אוהבת אותו נורא (למרות שיש לו הרבה חסרונות הוא רחוק מלהיות מושלם אבל אני נהורא אוהבת אותו) , אף גבר אחר לא מעניין אותי אני קשה במציאת בחורים ועד שמצאתי איתו והייתי איתו שנה ביחד קשה לי נורא נורא לעשות תצעד של הפרידה כרגע ואני לא יודעת מה לעשות, אני ממש מרגישה שאני נותנת לרגש להתגבר על ההיגיון ועל השכלמצד 2 אני יודעת שאם נפרד כרגע יהיה לי נורא נורא קשה במיוחד עכשיו שאני בלימודים כשאין לי מצב רוח אני לא מסוגלת ללמוד ולא בא לי כלום אני גם מפחדת שזה יקלקל לי את הציונים בעצם אני יודעת שזה מה שיהיה...אני מאוד רגישה בקטע הזה ובכלל ואמא שלי כל הזמן אומרת לי להפרד ממנו כי במילא לא יצא מזה שום דבר....אנא עזור ליתודה.
ד"ר אורן חסון
הילדה הכי יפה בגן
⌄
עות יקרה,
את לא מחליטה, בעיקר כי את מקווה שאולי הוא יוותר על החלום שלו. למענך או בגלל סיבות אחרות. וזה למרות שהוא אומר לך במפורש שהחלום הזה חשוב לו יותר מהקשר שלו איתך, וגם מהקריירה שלך (לימודים). את נמצאת בצומת דרכים שבה את צריכה להחליט מה חשוב לך יותר. אל תחיי באשליות שאולי הוא יוותר על החלום הזה, כי אם הוא יוותר עליו, זה כנראה יהיה בגלל כורח, ולא בגללך. ואם הוא יישאר כאן, את יודעת שהוא ימשיך להיות טיפוס מריר ופסימי. קחי את כל אלה בחשבון בהחלטה שלך. אני מוכן כמעט להתחייב שמה שקשה לך, ומה שמקשה עליך את הלימודים היום, הוא אי הבהירות וחוסר ההחלטה. יהיה לך הרבה יותר קל אם תחליטי באופן חד משמעי מה חשוב לך יותר, ותבחרי. כי אז גם תהיי שלמה יותר עם עצמך.ואם תחליטי לעזוב אותו, בהחלט יכול להיות שייקח לך זמן למצוא מישהו חדש שתאהבי. אבל מצד שני, קיימת גם האפשרות שתמצאי לך בן זוג הרבה יותר מוצלח.וחשבי על בן זוג אופטימי, לשם שינוי.