הוא כבה בקלות - מה עושים?
yam
אי שביעות רצון
⌄
שלום,
אני נשואה כ - 12 שנה ויש לנו 4 ילדים מקסימים, אני מטבעי אדם השמח בחלקו ושמצליח תמיד לראות את החלק המלא של הכוס ומסתפק במועט, עם השנים בעלי שיחיה מתגלה יותר ויותר כאדם לא שבע רצון, בכל דבר הוא ימצא מה לא טוב, אף פעם לא יהיה מרוצה, המצב שלו הולך ומחמיר עם הזמן עד כדי כך שאני מרגישה לא נעים לחיות לידו, מרגישה כמו פרח נבול ולא שמחה, דיברנו על הנושא מספר פעמים והמצב משתפר אבל זמנית.לעיתים אני אף חושבת שאולי טעיתי בבחירה...מה עוד אפשר לעשות חוץ מלשוחח?! האם זה אופי שלא ניתן לתיקון?!תודה, יאם
ד"ר אורן חסון
בן זוג שכבה כל כך בקלות
⌄
ים יקרה,
אות אופטימית, הוא נובל. הוא לא משקה אותך, גם את נובלת. את מדברת איתו, הוא מתעורר, קצת, והיחסים משתפרים, קצת, וזה נגמר שוב. זה שאת מדברת איתו, ויש שיפור זמני, כנראה לא מספיק, משום שאתם נוגעים בסימפטומים ולא בסיבות. השאלה היא מדוע הוא כבה כל כך בקלות? מה גורם לו להיות לא מאושר? אם את לא יודעת, יכול להיות שגם הוא לא יודע. זה לא רק אופי, אבל האופי יכול ליצור נטייה כזו. בכל מקרה, זה תהליך שאפשר, ואולי כדאי לברר עם טיפול מקצועי. ואני מציע דווקא יעוץ זוגי, עם דגש על הקשיים שלו עם עצמו, יותר מאשר על אלו שלו איתך.ביעוץ הזוגי את יכולה אולי גם לסייע לו להידלק מחדש.