הבדלים ביחסים: איך להתמודד

תאריך פנייה: 04.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
לי
אוהב אותי?
04.07.2006 • 14:53

שלום
ד"ר אורן חסון,יש לי חבר אותו אני מכירה שנתיים אך אנחנו בפועל חברים כ 10 חודשים, לפני כחודשיים עברנו לגור ביחד.הבעיה היא שהוא כמעט ולא מדבר על רגשותיו כלפיי, במשך כל עשרת החודשים הללו הוא אמר לי פעם אחת שהוא אוהב אותי וזה היה בדרך של אס.אם. אס לפני כשבועיים אמרתי לו שאני אוהבת אותו והוא השיב שגם הוא . כששאלתי אותו לפני כחודשיים מדוע הוא לא מדבר על רגשותיו הוא התחמק מתשובה והשיב כי דברים כאלה מגיעים לבד והזמן יעשה את שלו. היחסים ביננו טובים יש פתיחות גדולה מאוד וזה מרגיש כאילו הוא כן אוהב אותי (או לפחות כך נראה לי מפני שלא ברור לי כיצד הגיוני לחיות עם מישהו מבלי להרגיש אהבה או משהו קרוב לזה..) אם כך מדוע הוא לא אומר לי? ולא מדבר על רגשותיו? הייכן שהוא לא אוהב אותי ופשוט נמצא איתי מתוך נוחיות?אודה לך מאוד אם תשיב לי ,העניין הזה מעיק עליי וגורם לי לערער ביחסים שלנו.תודה.

ד"ר אורן חסון
אולי רק קשה לו להבין שזה מה שזה
05.07.2006 • 23:02

לי יקרה,
חבל שתתני לזה לערער את היחסים שביניכם. קחי בחשבון שהוא בנוי נפשית אחרת ממך, וקצב התחושות שלו, ובודאי היכולת שלו לבטא רגשות שונים משלך. בהחלט יכול להיות שזה כל ההבדל ביניכם, ולא זה שהוא לא חושב שאת נפלאה יותר מכל מישהי אחרת שהוא פגש עד היום ויפגוש בעתיד. הוא רק צריך להבין שזו אהבה, וזה קצת קשה לו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לי
אולי רק קשה לו להבין שזה מה שזה
06.07.2006 • 14:05

תודה רבה ד"ר.