האקס לא יהיה אותו האקס
יפית
חזרה לאקס
⌄
אני בת 27 וחצי,ולאחרונה אני חושבת על האקס המיטולוגי שלי המון...הבעייה היא שיש לו חברה כבר 4 שנים.בעבר אני נפרדתי ממנו ו"שברתי לו את הלב" על פי הגדרתו ,וכיום אני מתחרטת על הפרידה ומעוניינת בו מאוד.יש לציין שאזה מעכב לי דייטים וקשרים מפעת המחשבות עליו.והקשר שלנו שארך גם 4 שנים,היה הדבר הכי טוב שקרה לי ולדעתי גם לו.מה עושים? איך אני מחזירה אותו אלי?
ד"ר אורן חסון
האקס שכבר לא יהיה אותו האקס
⌄
יפית יקרה,
גם אם תצליחי לגרום לו להיפרד מחברתו, סביר מאד שהוא לא יבטח בך, על שנפרדת ממנו, והוא זוכר לך את ליבו השבור. סביר מאד שגם את לא לגמרי תסמכי עליו, כי למרות הלב השבור שלו, הוא עסוק כבר ארבע שנים בתיקונו עם מישהי אחרת. את כבר לא לגמרי בוטחת בו. היחסים שביניכם היו, וכבר לא ישובו להיות מה שהיו. אם תריבו, הוא יכול לומר לך שחבל שעזב אותה.הארועים שחלפו, יפית, השאירו את רישומם גם בו וגם בך. מה שהיה כבר לא יהיה. את אחרת, הוא אחר. ואפילו עצם העובדה ששניכם תפגעו בחברה שלו (אם זה יקרה ותשובו להיות ביחד), תגרום לשניכם לראות את עצמכם באור אחר, ופחות טוב. תהיו אנשים פחות טובים. ולכן, מה שנשאר לכם היום הוא רק הזכרון של תקופה שהיתה טובה מאד, שזה יותר משיש להרבה אנשים אחרים, ושיכחה של הדברים שהיו לא טובים, ואשר בגללם נפרדתם.את צריכה להמשיך הלאה. אם זה מעכב אותך, ואת לא מצליחה לוותר על התיקווה לבדך, לכי לטיפול פרטני. למדי להתגבר על זה, ולהמשיך, כי גם אם זה לא נראה באופק המיידי, אין שום סיבה שלא תהיה לך זוגיות טובה ומאושרת בהמשך.