הוא לא אוהב אותך? סימנים שכדאי לשים לב
ג עמ
התאהבתי
⌄
היי,נמצאת כרגע בשלב התחלתי/ לא ידוע בקשר.הכרתי בחור לפני חצי שנה- בפרק זמן הזה לא נפגשנו, דיברנו בטלפון והיה קשר טוב מאוד, נפגשנו בחודשיים האחרונים כבר 4/5 פעמים, היתה כימיה מדהימה, שכבנו, כיף לנו ביחד, הבעיה היא כשאנחנו יחד הכל נראה טוב ומרגיש לשנינו מאוד טבעי ונכון אבל כשאנו נאלצים להיפרד- זה קשר מחוץ לעיר, וכשהוא חוזר לביתו הקשר חוזר 13 צעדים אחורנית- אין טלפונים, אין קשר וזה יכול להמשך כמה ימים אם לא שבוע עד שאני זו שיוצרת את הקשר, אני לא מצליחה להבין מה עובר לבחור בראש, אני מאוהבת בו בטירוף, אני יודעת שהוא אהבת חיי, כל היום חושבת עליו אבל לא מסוגלת לנהל מערכת יחסים כזו, אני צריכה להיות בקשר רציף איתו ולא יודעת כבר איך לעשות זאת, לא רוצה שכל טלפון/ הודעה יגיעו ממני.אני בת 24 והוא 31חשוב לי לציין שאני יודעת שזה הדדי, כי כשהוא איתי הוא מקרין הכי הרבה חום ואהבה, הוא מדהים, אני באמת אובדת עצות, לא יודעת איך לגרום לבחור להתאהב בי ולרצות אותי כמו שאני מרגישה כלפיו...
ד"ר אורן חסון
האם גם הוא?
⌄
ג יקרה,
אלא אם יש נסיבות מאד מיוחדות, זה כנראה לא הדדי. נפגשתם בערך פעם בשבועיים בחודשיים האחרונים, ובין לבין יש רק נאדה אחד גדול. כלום. את צריכה להבין שגם אם הוא מקרין הרבה חום ואהבה כשאתם ביחד, זה לא באמת אומר שהוא אוהב אותך. אני מכיר נשים שיצאו עם גברים נשואים שלא התכוונו לעזוב את הבית, ונתנו להם, במעט הזמן שהיו ביחד, את כל החום והאהבה שבעולם. אבל לא בין לבין. אם היית חשובה לו כפי שהוא חשוב לך, ואם היית חסרה לו, הוא היה מתקשר אליך.אני לא רוצה שתאבדי תקווה, כי אני סומך עליך שאת לא מתאהבת סתם. לפיכך, אל תאבדי תקווה, אבל גם בדקי זאת היטב. ואני חושש שהדרך היחידה שלך להבין מה קורה היא לדבר איתו על זה. אני מציע שתעשי זאת כאשר תיפגשו, ולא בריק הזה שבין לבין. קל להגיע לאי הבנות בריק כזה.