האם הוא יחזור? מבחן הקבלה

תאריך פנייה: 14.11.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שקד
לא רוצה שזה יגמר
14.11.2014 • 18:02

היי רשמתי לך ב26.10.. בן זוגי ואני נפרדנו והוא עוד מעט טס.. נפרדנו כי הטיסה העיקה על שנינו.. בעיקר עליו.. הוא מאוד היה סגור ומאוד לא יכל להראות אהבה בטענה כי הוא לא מסוגל להיקשר עכשיו ( כמו שאמרתי המערכת הייתה מאוד מטולטת בהתחלה מאוד טוב ואז רע וכשחזר הטוב הוא פשוט לא היה מסוגל להחזיר את זה למצב הקודם כי לא רצה להיקשר אלי ברמה כזאת שהוא לא יוכל לטוס ) תמיד אמרנו שנראה מה יקרה כשיחזור אבל עכשיו הכל נהיה מגעיל כזה בלי אהבה ואני בכלל חושבת אם זה אפשרי שאיי פעם זה יחזור.. אני יודעת שאני צריכה לצאת עם בנים ולא לחשוב עליו וכשהוא ישוב לארץ לראות אם בכלל יש על מה לדבר אבל מפחיד אותי לחשוב שזהו.. שהזמן לפני הטיול הרס.. מפחיד אותי לחשוב שזה נגמר סופית.. למרות שאולי יהיה לי משהו יותר טוב.. קשה לי לסיים את הסיפור איתו.. התקווה הגדולה שלי הייתה תמיד שנהיה ביחד.. הבעייה שאני מאוד פועלת לפי הלב והוא.. הוא מאוד לפי הראש.. הוא מצליח להתרחק מצליח לתפוס מרחק כשצריך .. הוא אחד שיכול לעזוב וללכת ולצאת עם בנות.. ולחשוב עלי.. אבל.. גם להנות עם אחרות.. הוא מעולם לא בגד או משהו כזה אבל אני קצת לא בוטחת בו ולא יודעת אפילו אם זה טוב להשאיר לי את התקווה הזאת.. אני יודעת מה תגיד.. שזה לא טוב ולעזוב את זה.. אבל.. אני במין מעגל כזה.. אני לא מצליחה להשתחרר מזה לא מצליחה להשתחרר מהרצון שיחזור לנו מה שהיה גם אם זה אומר לחכות לרצון הזה כמה חודשים כרגע

ד"ר אורן חסון
רצון שלו ורצון שלך
15.11.2014 • 20:34

שקד יקרה,
לא אומר לך לוותר, אבל אומר לך שזה הימור, ואת יודעת את זה. אם את מהווה בשבילו יסוד משמעותי, וחשובה לו מאד, הוא ירצה לחזור. ואם לא, אז יש סיכוי טוב שלא ירצה לחזור. כך או כך, יתכן שירצה לבדוק איך זה עם אחרות, לפני שיידע עד כמה את חשובה לו. האם תוכלי לקבל אותו אז, בשלמות, ללא כעסים, וללא רגשי קינאה מאכלים? - זה תלוי בך. האם תוכלי לקבל אותו גם אם לא יהיה עם אחרות, בגלל שגרם לך את הסבל הזה, של חווית הפרידה והכאב והחרדות, וכי לא התחשב בכל אלה בשל הצורך שלו לבחון את עצמו ולחוות חוויות אחרות? - גם זה תלוי בך וביכולות שלך. אם כל אלה קשים לך, אז אולי כדאי לך לוותר מראש, כי ממילא זה לא יעבוד, גם אם הוא ירצה אותך מאד אחר כך. אם את כן תוכלי להכיל ולקבל, זה יישאר תלוי ברצון שלו בלבד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083