האם הוא בן זוג ראוי?
מישהי
זוגיות ויחסים
⌄
היי,אני כבר זמן מה מוצאת את עצמי שואלת את אותן שאלות ולא מצליחה לענות לעצמי עליהן, אז החלטתי להתייעץ...אני רוצה לספר על הזוגיות שלי ושל חבר שלי,אני והוא לא מסתדרים ככ, והוא לא בטוח שאני אהבת חייו..אנחנו כבר שנה ביחסים של און ואוף... אני לא מצליחה לנתק אותו מהחיים שלי, וזה עושה לי ממש לא טוב שהוא לא בטוח ביחסים, נראה לי שהוא לא מעריך אותי כל כך, אולי זה בגלל שאני כל הזמן רוצה לחזור אליו...מה אתה ממליץ לי לעשות ?
ד"ר אורן חסון
ראוי או לא ראוי
⌄
מישהי יקרה,
לא קל להחליט שמישהו הוא לא לא בן זוג ראוי, כאשר הוא נראה על פניו כגבר החלומות. אלא שגבר החלומות הוא גם כזה שיודע לרצות אותך, ולראות מישהי מוצלחת לפני העיניים כשיש לו אחת כזו. ואם הוא לא כזה, אז הוא כנראה לא מספיק מתאים. אחרי הכל, זוגיות צריכה להיות גם יציבה וכזו שנותנת ביטחון, ולפי מה שאת מספרת עושה רושם שהוא לא כזה שנותן לך את זה.האם זה בגלל שאת "כל הזמן רוצה לחזור אליו", כפי שאת כותבת? - לא יודע. אני חושב שאם זו הסיבה היחידה שבגללה הוא מתרחק ממך, זה אומר שהגבר הזה אוהב לשחק משחקי כוח, ולהיות החזק כשאת החלשה שמוכנה לעשות הכל למען הקשר. האם מתאים לך גבר שזה סוג היחסים שהוא רוצה? - זה שיקול שלך. מה את רוצה? אני לא בטוח שזה נכון לך, אבל את היא זו שצריכה להחליט.