דרכי מילוט - תמיכה נפשית

תאריך פנייה: 13.05.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
צליל
קשר אסור
13.05.2006 • 18:19

שלום
אני הולכת לדבר בפעם הראשונה על בעיה מאוד רצינית בחיי,אני נמצאת במערכת יחסים כבר כשלוש שני בערך בהתחלה כמו בכל קשר הכל היה מקסים, אהבה מלבבת,חיזורים יחסים הכל באמת היה בנינו הכל .הבעיה התחילה לפני כשנה בערך, פתאום התחילו הבעיות, קנאה מטורפת,אובססיה מפחידה מריבות ברמות מגעילות ,אלימות מילולית מצידו .העניין הוא שאני ממש בבעיה ממש לא טוב לנו יחד ושנינו יודעים את זה ומרגישים חרא עם המצב, רק שהוא בחיים לא יתן לי ללכת והוא גם אמר את זה , הוא גורם לי לפחד ממנו ולהרגיש שאיתו נגמרו לי החיים ולא הכי באושר(גם אם זה אומר חתונה).אני ממש סובלת ואין לי עם מי לדבר אני ממש מתביישת לספר על כל ההשפלות שהוא משפיל אותי על הקללות הנוראיות ובכלל על כל ההתנהגות האלימה והאגרסיבית שלו כלפיי.אני פוחדת ממנו והוא מודה בכך שהוא לעולם לא יוותר על הקשר הזה עם כל החרא שבו,ואני נמצאת מחוסר אונים , רע לי מאוד ואני סובלת אני בדיכאון כבר מרגישה שנגמרו לי החיים.מה עושים במצב כזה?????????

מיקה
קשר אסור
13.05.2006 • 22:22

בת כמה את?

צליל
קשר אסור
14.05.2006 • 20:52

25

ד"ר אורן חסון
דרך מילוט
15.05.2006 • 00:49

צליל יקרה,
קודם כל, מתחילים להשיג תמיכה. אם יש לך הורים תומכים, אחים ואחיות תומכים, שבי איתם וספרי להם את הסיפור. בלי בושה. תחשבי מה קשה יותר: להתגבר רגע אחד על הבושה, ולספר על כל הכאב שנגרם לך, או לחיות חיים אומללים למשך שנים? אם יש לך משפחה תומכת, ספרי להם, וחפשו עצה מעשית לסיום העניין ולתמיכה בך.במקרה שאין לך תמיכה של המשפחה, ואולי גם אם יש, אני מציע לך לגשת לויצו, או לנעמת, ולשאול בעצתם. את לא היחידה שזה קורה לה, ומי שמנוסה במקרים כאלה יידע לתת לך פתרונות מתאימים. את יכולה גם להעזר בתמיכה נפשית של פסיכולוג, בין אם דרך השרותים של ויצו ונעמת, או דרך קופת חולים או באופן פרטי. אבל אל תחכי. התחילי לפגוש את האנשים הנכונים, לאסוף מידע ותמיכה, ולתכנן לעצמך דרך מילוט, ויפה שעה אחת קודם.את האתר של ויצו תוכלי למצואכאן. ואת האתר של נעמ"תכאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083