דרישות מוגזמות בזוגיות

תאריך פנייה: 10.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליאת
הנעלמים
10.11.2010 • 11:53

שלום,
קודם כל אני חייבת לציין שאני קוראת בפורום באופן קבוע ואני לומדת המון... אני לא מרבה לכתוב אך כרגע אני בסוג של משבר ואני אשמח לשמוע את נקודת המבט שלך.בגדול עברתי מערכות יחסים בחיי, אני בת 24 בדרך לתואר השני וחושבת שאני באמת בחורה שהרבה בחורים היו שמחים לצאת איתה. מאז מערכת היחסים הארוכה האחרונה שלי שמתי לב שמשהו השתנה... פעם הייתי מאוד בררנית לגבי גברים ופסלתי על דברים לא חשובים, היום אני הרבה יותר מקבלת ומבינה ואפילו מתלהבת מהבחורים איתם יצאתי לדייטים. הבעיה היא שלושת הבחורים שיצאתי איתם לאחרונה פשוט נעלמו פתאום.... היו פגישות מעולות, בחלקן אפילו שיתוף, כנות ודיבורים על העתיד מצידם. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא אצלם, הרי זה נראה לא הגיוני שיש זרימה וכיף לנו ביחד ופתאום הם נעלמים. האחרון שיצאתי איתו כבר גורם לי לחשוב שאולי אני הבעיה אך אני משחזרת שוב ושוב מה היה בכל הפגישות ולא מצליחה להבין איך פתאום הם מפסיקים להתקשר.אולי תוכל להאיר את עייני, זה ממש מתסכל....

ד"ר אורן חסון
גברים מאודים
10.11.2010 • 21:33

ליאת יקרה,
אנא קראי את מכתבך, ותראי שאת דורשת ממני יותר ממה שבן אדם סביר יכול לומר. את רוצה שאראה כליות ולב, מבלי לתת לי שום מידע. היו לך שלושה בחורים לאחרונה שיצאת איתם, והפגישות היו מעולות, ולפתע הם התאדו. לא נתת לי שום מידע נוסף. איך אני יכול לדעת מה קרה? אולי צרוף מקרים, ואולי לא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083