דינמיקה בלתי צפויה - פורום

תאריך פנייה: 20.05.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ללי
לשרונה ולד"ר אורן חסון
20.05.2005 • 23:47

אני נכנסת מידי פעם לפורום הזה...רפרפתי בין ההודעות וקראתי את התכתובת ביניכם.שרונה..אני מאוד מאוד מבינה אותך..בגידה זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות. כמו שכתבת, גם אני לא יכולה לסבול אפילו שקר מחברה טובה..מצד שני...אני מנסה להסתכל בצורה אובייקטיבית על מה שכתבת ולצייר את החיים שלכם..מהכתוב עולה שהדינמיקה ביניכם לא רק שלא חיובית אלא אף הרסנית...בינינו שרונה...אין זה משנה כרגע האם בגד או לא בגד...אין לך אמון בו. ונשמע כאילו כל הזוגיות שלכם "רוקדת" לצלילי החוסר אמון שביניכם...שמצד אחד נראה כאילו את גורמת לבעלך רגשי אשם ומענישה אותו על כך שאולי בגד...אך מצד שני בעלך משחק ברגשותייך ומנצל את חסור האמון הזה...אם תקראי בצורה אובייקטיבית את דבריו של ד"ר אורן חסון תביני שהוא רק הציף והעלה את מה שקורה ביניכם.נכון שממבט שטחי אפשר לחשוב אולי ד"ר חסון מצדיק בגידה... אך אין זה נכון... והאמת היא שזה ממש לא משנה.אפשר לעצום עיניים, אפשר להיות יפי נפש ולהגיד אצלי זה לא קורה וכד'...העובדה היא שזה קורה והרבה..ואין זה משנה האם סולחים לזה או לא...כמאמר הקלישאה...לא תוכלי לשנות את כל העולם...בגידות ושקרים קורים. אנחנו לא חייבים לעשות את זה או להיות חלק מזה אך אין זה אומר שזה לא קורה...תאמיני לי שרונה, אני כ"כ מזדהה איתך ומבינה אותך אבל מצד שני את חייבת להתעלות על עצמך (וזה לא מתוך התנשאות) ולחשוב ואני יודעת שזה נורא קשה, את חייבת לחשוב הלאה, קדימה, מה את רוצה.כמו שד"ר חסון כתב לא מדובר בכלל בעונש מדובר במעבר לחיים אחרים ואני מקווה בשבילך חיים טובים יותר...עזבי את הקטע האם בגד או לא..תסתכלי קדימה ותנסי לבנות את עצמך איתו או בלעדיו.החשבונות והפנקסנות לא יעזרו לך.אם את רוצה תבגדי בו גם... אבל אם את הולכת לבגוד...ואם את רוצה שאמונו יתערער...איזו מין זוגיות זו?????מקווה שלא התפרצתי.....שרונה, אני מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתרצי..ואל תכעסי.וחייבת להגיד לד"ר חסון שתשובותיו מקסימות וכנות... ומאוד חכמות.

שרונה
לשרונה ולד"ר אורן חסון
21.05.2005 • 00:14

ללי- תודה רבה על ההתייחסות וההזדהות. .כל מה שאמרת נכון, הכוונה שלי בליבגוד איננה רק להעניש ולהנות מבן זוגי הסובל לפחות כמוני, אלא זו שיטה נהדרת להגיע להבנות אמיתיות של המצב. ברגע שהוא יבין מה זה לחיות בחוסר אמון בדאגה, בחוסר שקט במחשבות והרהורים בביזבוז זמן על היהורים ומעקבים רק אז הוא יפסיק להתעלל בי ויפסיק להנות מהעובדה שאני החלשה והתלותית בקשר.תודה!!!

ד"ר אורן חסון
דינמיקה בלתי צפויה
21.05.2005 • 01:06

או שהוא יחליט לעזוב. למשטר של שכר ועונש ושל כבוד, עלבון ופגיעה יש דינמיקה בלתי צפויה. במלים אחרות, זו אינה הדרך הנכונה לקחת שליטה על חייך, אלא להפוך אותם לכאוס גדול עוד יותר.ללי, תודה על תרומתך, אלא שהיא לא מקובלת בפורום הזה (ראי הערה, בתחתית דף הכניסה לפורום שמשמאל, להסבר).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083