גירושין והתאהבות מחדש: מה הלאה?
ל
תסכולים
⌄
שלום
!התגרשתי לפני שנתיים עקב בגידות הדידיות לא ניסיתי לשקם בגלל חוסר אהבה, עם שני בנות בגילאים 6+11 ,אמורה לעבור לגור עם בן זוגי מזה שנתיים שגם פרוד +4 בנים מתבגרים,נמצא בהליכים ,יש פחד בגלל שלא הסתיים העניין ישתנו הדברים בגלל הפתעות שקשורות לכסף מאחר ובן זוגי מבוסס מאוד ,,השאלה היא האם כדאי לעבור לגור איתו למרות שלא סיים את הבעיות ,ולתת לילדי וילדיו "להתנגש" חזיתית ובזמן האחרון אנו כמעט לא יוצאים לא מבלים רק מדי פעם למלא צרכים מיניים ,שינינו עסוקים מאוד [עצמאים]בן זוגי מקדיש את סופי השבוע לילדיו בזמן האחרון בטענה שלא רוצה להפסיד אותם ואני לא מופיעה בשטח על מנת לא לפגוע בהם ואנחנו אמורים כמו שאמרתי לעבור לגור עוד חודש שיש בקשה מצד הבן זוג שבחצי שנה הרשונה אני א"עלם " מהשטח שהם יבואו לבית האם זה מצב נורמלי ,? שילדיי כן למרות הקושי אני מנסה להרגיל אותם כמה שיותר אליו ,התחלתי להתחרט על הגירושים מאחר זאת תסבוכת שלא נגמרת ואוכלת עצמי על כך איך אוכל להיות חזקה למרות הקשיים הללו .התגרשתי כדי להיות מאושרת שבעצם אני אומללה בהרבה אבל אי אפשר לבכות על חלב שנשפ. איך בכל זאת אני ארים את עצמי מרגישה שהחרבתי לעצמי ובנות שלי את החיים בגלל אהבה ,......... קשה.
ד"ר אורן חסון
חלב שנשפך, ומילוי הקנקן הבא
⌄
ל יקרה,
אם הבנתי נכון, התגרשת כי התאהבת במישהו אחר. ואותו מישהו הוא הגבר שאת רוצה לגור איתו. מה שלא ברור לי הוא איך הוא רוצה שתגורו ביחד, וכאשר הילדים שלו יבואו, "תעלמי" עם הילדים שלך. לאן בדיוק? הרי זה יהיה הבית שלך? האם הם לא יראו שם חפצים שלך ושל ילדייך? במקרה זה, אני חושב שסביר יותר להמשיך ולגור בנפרד, עד אשר יתאפשרו לכם חיים זוגיים נורמלים בבית משותף. אני תוהה אם את פוחדת שאולי הוא יתחרט עד אז, אם תתני לו חבל ארוך מדי. אני לא יודע. אני חושב שאת צריכה הרבה סבלנות, בעיקר כדי שלא ליצור מסלולי התנגשות. ומצד שני, לעשות כל מאמץ כדי לראות אותו ולהיות איתו בזמן איכות, ולא רק "למילוי צרכים מיניים".ולגבי החלב: אם הוא שפוך, ונספג באדמה, עזבי. אפשר אולי ללמוד מזה איך לא לשפוך את קנקן החלב הבא, אבל הרי לא תאספי אותו מחדש. היי עסוקה בלמלא את הקנקן הבא שלך בחלב חדש. זה יותר יעיל.