גירושין: האם זה הפתרון?
אריק
הזוגיות נעלמת המשפחה מתפרקת
⌄
בבקשה תעזרו לי אני נשוי 5 שנים ויש לי 2 ילדים (5,2) מאז החתונה ולידת הילדים אנחנו לא מסתדרים אשתי הפסיקה לעבוד ולא מוכנה לעזור בנטל הכלכלי אני פרשתי מצה"ל לפני 5 שנים לאחר 21 שנות שרות ולא מצליח לחזור למעגל התעסוקה אנחנו מתקיימים מקצבת הפנסיה שלי וזה לא מספיק .על רקע זה החלו לפני שנה מריבות מתחים וסיכסוכים אשר הובילו לבעיות משפטיות , תלונה של האישה במשטרה הרחקה שלי מהבית , מאז שחזרתי הבית לא מצליח לשקם את המשפחה , לא עובד והישה רק רוצה כסף ועזרה כל הזמן היא מאיימת עלי בגירושין ובתביעות משפטיותלא יודע מה עושים איך יוצאים מזה רוצה לחזור לחיים רגילים ונורמאליים
ד"ר אורן חסון
חיים רגילים ונורמליים - לבד?
⌄
אריק יקר,
היחסים ביניכם מתוחים מאד, לולא כן לא היו הרחקות מהבית, תלונות במשטרה ובעיות משפטיות. ולכן, אני תוהה מדוע אתה מתעקש להשאר שם. נראה לי שהסיבה היחידה שבגללה אתה שומר על הזוגיות הזו, היא כי אתה חושש שאם תתגרשו, אז תיחשב כשלון גמור בעיני עצמך ובעיני המשפחה/חברה שלך. ונראה לי שאולי דווקא אם תתגרשו, תוכל לחזור לחיים רגילים ונורמליים, כשעניין הכסף יוסדר באמצעים משפטיים וחוקיים. אני רק חושש ממה שיקרה ליחסים שלך עם הילדים, כי נראה לי שזה ייגמר בפיצוץ. אבל כפי שזה נראה עכשיו, הם כנראה ניזוקים יותר כשאתם חיים ביחד, מאשר כשתחיו לחוד.מה שכן, אפשר לשתף את שרותי הרווחה המקומיים ולהזמין עובדת סוציאלית שתעזור לכם לגשר על הפערים. למענכם ולמען הילדים. ואם זה לא עובד, ללכת לטיפול פסיכולוגי וזוגי בקופת חולים.