גילוי בגידה: מה עושים?

תאריך פנייה: 09.10.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
שירית
עזרו לי
09.10.2006 • 10:17

אתמול תפסתי את בעלי מדבר עם שיחות ארוטיות אני פגועה מאוד וראה בזה בגידה לכל דבר מה לעשות , אין לי כבר אמון בו והוא נראה לי בנאדם אחר שכן לא היתי מאמינה עליו שהוא כזה

ליאת
עזרו לי
09.10.2006 • 10:52

איך תפסת אותו??

רונה
עזרו לי
09.10.2006 • 15:28

אל תתרגשי מזה אולי זו נורת אזהרה בשבילך שחסר לו ריגוש בסקס איתך נסי לעורר אותו ולגרום לו להימשך אלייך מחדש

הפיה הלבנה
עזרו לי
09.10.2006 • 23:01

שרית היי , אני אנסה לעזור לך למרות שאני כשלתי בנישואי .מה שכן אני יכולה להגיד לך שהגברים הם ילדים מאוד מאוד מפונקים ומאוד מאוד בוגדנים , אני לא חושבת שגיליתי לך משהו ...בכל אופן ... מחר בבוקר צהרים לא משנה מה ... כנסי לאחת מחנויות להלבשה תחתונה ורכשי לך . זוג תחתונים בצבע סקסי אדום סגול נועז +חזיה + גרביוני ברך . קבעי טור אצל הספרית שלך וטפלי בעצמך את יודעת שפם בית שחי וכו' . מרחי לק סקסיבקיצור בושם חדש .תגיעי הבית כמו 1,000,000 $ כי זה מה שאת שווה .ותאמרי לו "היתי בדיכאון ... ועכשיו אני מרגישה יותר טוב", "אפשר חיבוק "במידה וזה לא עזר חיזרי אלי ונמשיך ...אוהבת אותך ומחזקת אותך הפיה הלבנה

ד"ר אורן חסון
קשר ארוטי באינטרנט
11.10.2006 • 01:17

שירית יקרה,
את חיה עם אדם שאת מרגישה שאת יכולה לבטוח בו, ולפתע את מגלה שהוא עלול יום אחד ליצור קשר עם מישהי אחרת, ואין ספק שזה מאיים. אבל נשאלת השאלה מדוע זה קרה. וייתכן שאם תדעו ביחד לטפל בסיבות שהביא לזה, הזוגיות שלכם גם תצמח ותהיה טובה יותר. בסופו של דבר זה תלוי בכם, בפתיחות שלך ובמוכנות שלו לשיתוף פעולה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083