גברים אחרים: איך למצוא ביטחון עצמי

תאריך פנייה: 23.10.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אפרת
תודה ועוד שאלה
23.10.2006 • 01:22

אני רוצה להודות לך על שפקחת את עיניי, חשבתי על תשובתך וקראתי אותה שוב ושוב שוב ושובכן הרבה פעמים, הבנתי , כמו שציינת שהאגו שלי נפגע בגלל ההשפלה, הבנתי גם לצערי הרבה שאני מעריכה את עצמי נמוך , פשרנית מידי ויש בי המון נתינה לאחר,חשבתי על מערכות היחסים שהיו לי בעבר וגיליתי , שתמיד נמשכו אליי בחורים מהסוג האחרון, קמצנים וכאלו שלא העריכו אותי נכון,למרות שאני בחורה כשרונית, טובת לב עם המון נתינה, לא רבה עם בן הזוג , יש ל חוש הומור מפותח , חכמה ובכל זאת , תמיד הבחורים לא העריכו אותי נכון.אני רוצה למצוא מערכת יחסים שבה יאהבו אותי ויעריכו אותי , מה עליי לעשות , להשתנותהאם אני צריכה להיות ביצית בלשון העם?ואיך אפשר להעלות את הדימוי העצמי שלי ?איך להחזיר את הביטחון שלי שאבד בגלל גבר שלא היה חם , לא פירגן ופגע? כי זה מפריע לי במהלך חיי היום יום בעוד שאני יודעת שהוא המשיך בדרכו ובספק אם הוא בכלל חושב עלייתודה

ד"ר אורן חסון
עם גברים אחרים גם את תהיי אחרת
24.10.2006 • 01:32

אפרת יקרה,
הרושם שלי הוא שבהודעה הקודמת שלך היית בכינוי אחר, כי לא הצלחתי למצוא הודעה בנושא זה תחת הכינוי 'אפרת'.את לא צריכה להיות ביצ'ית. אבל את צריכה להאמין לעצמך כשאת מצליחה. כשהסיפור טרי עדיין, זה קשה. נצלי את הזמן שאת זקוקה לו בצורה הטובה ביותר. צאי עם בחורים שמפרגנים לך גם אם את יודעת שהם לא הגבר של חייך. קבלי שוב את הבטחון שרוצים אותך. ובעיקר, חפשי גברים אחרים, כדי שתקבלי את הבטחון שיש גברים אחרים. ועם גברים אחרים, גם את תהיי אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אפרת
עם גברים אחרים גם את תהיי אחרת
24.10.2006 • 12:20

תודה רבה על תשובתך, אכן ההודעה הקודמת היתה תחת השם אפרת, הודעה מתאריך 15.10.06 , זה מה שענית לי :אפרת יקרה,היה לך חבר קר, לא הרבה לחייך, לא הרבה לחבק, לא הרבה לפרגן, השפיל אותך בעת הפרידה, לא עונה לך למייל, ואת מיואשת כי את לא מצליחה להיות חברה שלו שוב?(אנא, חזרי לקרוא את הפיסקה הראשונה 5 פעמים, ואז המשיכי הלאה).זה אומר לי שאת חוששת שלא תמצאי מישהו שהוא גם מוצלח יותר (זה לא נראה לי מאד קשה, לאור מה שכתבת עליו), וגם שירצה אותך. עד כדי כך את מעריכה את עצמך נמוך?אני לא בטוח, למען האמת, שכך את חושבת. אני חושב שהעובדה שהוא השפיל אותך גורמת לך לרצות לתקן. את רוצה לשקם את הגאווה שלך יותר מאשר להיות איתו. כדי שיראה שאת כן שווה. כי קשה לך לקבל, כך אני חושב, את זה שהיית איתו שלושה וחצי חודשים, שבסיומם הוא עדיין לא מבין שאת כן בחורה מוצלחת. ואם תתקני את זה, תקבלי את החיזוק שאותו את צריכה כדי להמשיך הלאה. בלעדיו, יכול להיות שימשיך לקנן בך החשש שאולי גם הגבר הבא שלך לא ייראה שאת מוצלחת.מה שלא מוצא חן בעיני, אפרת, הוא שאת תולה את כל האמון שלך בעצמך בגבר אחד, שהוא לא חם, לא מפרגן ופוגע. למה?