גבר נשוי ומאהבת: מלכודת רגשית
המאהבת
אהבה אסורה
⌄
בטח אתם לא רגילים לראות הודעה מהמאהבת בפורום הזה...ובטח גם תקללו אותי ותחשבו שאני רעה! אבל אני בחורה מבית טוב שהלכה אחרי הרגשות שלה ונפלה! פשוט התאהבה!לאחר שניהלתי במשך כשנה וחצי רומן עם גבר נשוי +בת שבמהלכו נולד לו עוד ילד- זכר, חקרתי את הנושא והופתעתי...!!איך הגיוני שהמון סיפורים של בנות שניהלו רומן עם גברים נשואים מסתבר נשמעים אותו דבר....???!!!"היה לנו קשר מדהים, התקשורת מעולה! אותו ראש! אותו חוש הומור! סקס מעולה! תמיכה הדדית! מכתבי אהבה! ממש כמו זיווג!!איך גבר יכול לאהוב 2 נשים??מה הסוד מאחורי התופעה המוזרה הזאת?חשוב לציין שאני מאמינה במליון אחוז שזה לא בא מתוך ניצול מיני מכיוון שהסקס היה הרוב מיוזמתי.אין ספק שהלב שלי נשבר, אני יודעת שאני עשיתי את זה לעצמי אבל אני באמת התאהבתי בו! נתתי לו את כל כולי והייתי מוכנה ללכת איתו עד הסוף!אבל כששאלתי אותו את השאלות שכל כך הטרידו אותי במשך כל הרומן הזה הוא לא הבין מאיפה זה בא לי, כי אף פעם לא נכנסתי לתחום הזה של חייו.והוא פשוט נעלם, עם הצעצוע החדש שיש לו בבית שהוא כל כך גאה בו!! הבן שלו!אני פגועה ולא מבינה את הראש הגברי???אם גבר מנהל רומן כזה שהוא מראה שאכפת לו, תומך, אוהב,משתף, מנהל קשר ממש כמו זוג רגיל.אני מנסה להבין את התופעה הזאת שמסתבר שעוד המון כמוני חוו את זה ונשארה להן צלקת איומה בלב.
ד"ר אורן חסון
גבר נשוי שהוא צרות ותמימות שהיא טוב
⌄
מאהבת יקרה,
תמימות היא חיסרון, והיא גם יתרון. התמימות שלך, שאולי הוליכו אותה גם התיקווה למשהו טוב ולמישהו טוב, ולאהבה שמישהו היה יכול לתת לך באופן טוטלי, כי הוא נתן אותה רק בחלונות קצרים בזמן, מה שקל יותר – ושאת מבינה לכן שהוא מוגבל, ולכן את מקבלת זאת, הוליכה אותך שולל. אולי גם המחשבה שאת מצילה אותו מצרה שהכניס עצמו אליה, נותנת לך תחושה טובה עוד יותר, שאת עושה מעשה טוב. ואז כאשר מגיע קונפליקט ממשי בין הצרכים "שלו", כלומר, של החיים האחרים שלו, לבין הצרכים שלך, כלומר, של החיים היחידים שלך, הוא מחליט ששם הם החיים העקריים שלו, ושהוא לא מוותר עליהם.ואולי זו תהיה אזהרה לנשים אחרות שנופלות בפח הזה. הרבה יותר קל לגבר לוותר על המאהבת מאשר על האשה החוקית. כל מה שהוא צריך זה רק להגיד לה לא. אפילו לא שלוש פעמים כגרוש המוסלמי, אלא פעם אחת לא, ולנתק את עצמו. להיפרד מהאשה החוקית זה כל כך הרבה יותר מסובך. זה משפחה שלו ושלה שמעורבים, עורכי דין, בתי משפט, ילדים, כספים, רכוש. אז כשהוא צריך להחליט, מה יותר קל מלהגיד 'לא', ולסיים עם החיים הכפולים?אז נכון, הוא מסיים גם עם מאהבת שמצאה חן בעיניו, ולא פעם באופן ממשי, ואולי שאפילו התאהב בה, ולפעמים גם באופן ממשי, אבל גבר נשוי, ובעיקר כשהוא נשוי עם ילדים, יודע שיש בחיים גם הרבה יותר מאהבה. כך שבין אם התאהב, ובין אם השלה את עצמו שהתאהב, ובין אם העמיד פנים שהתאהב, בכל שלושת המקרים, יותר קל להגיד 'לא' למאהבת.ומשהו בזכות התמימות, למרות הפצע... התמימות הזו, מאהבת לשעבר, התמימות הזו היא זו שתוליך אותך לאהבה הבאה שלך. אבדן התמימות, וחשדנות, אמנם ישמרו עליך מפני נפילה דומה, אבל אולי גם מפני גבר מתאים, כי תהיי חשדנית מדי כלפי גברים. זה טוב להיות תמימה, אבל שמרי על הגבולות. אל תלכי אל מי שאת יודעת כבר מראש שהוא צרות. וגבר נשוי, את יכולה לדעת מראש, שהוא צרות.